Ja sam imao e46 sa 110kw. To auto mi je izbilo para iz dzepa da to nije humano, radilica vise puta pucala, klipnjace, senzori.. Sve u svemu, nije dzaba receno. Bez sestaka nema merakaE46 100kw ili 110kw..ostalo nista...mb izgleda staro.. a e39ke ako ces dizela samo 530..ostalo nista...520 je nejak motor za to auto (po meni) a o tds da ne pricam, nisu ga dzaba u narodu prozvali "kuhalo"...grije se, trosi itd..sto se tice e46 100kw idu im pumpe ali jednom repariras kod kovacevica i miran si..a i ima najbolji omjer ulozeno - dobijeno (snaga, potrosnja, dijelovi, izgled ...)..110kw ne znam bas mahane ..znam da idu solidno i nisu strasni potrosaci...
To sto su dizel.Svi ovi imaju istu manu. Veliku manu.
Sto prodajes, kad si ga doveo do savrsenog stanha?ako hoces bmw e46 da ti ja svog prodam...
8 novih guma,set kvacila,reparirano 4 injektora,turbina reparirana...sve remenje,servis mali tek uradjen,nove lafete,akumulator, novi svi diskovi i disk plocice najskupljeg proizvodjaca,nove pakne i sajle od rucne...novi prednji amortizeri,novi abs senzori prednji,registrovan punu godinu,,,auto kod mene treca godina i nema marke ulaganja...vozi gdje god hoces provjeri...m paket najbolja oprema...skoro uradjena kozna sjedista fabricka ugradnja...komande na volanu...ekran 7 incha osjetljiv na dodir,xenon farovi..vani i unutra sve m original...najbolja oprema kod ove serije...
prodajem jer hocu nesto bolje,skuplje novije...Sto prodajes, kad si ga doveo do savrsenog stanha?
Gesendet von meinem Redmi 4A mit Tapatalk
Iako ne volim dizela, nisam cuo vala da pljuju po tom od 110kw jer je redizajn model,nego po starom 100kw, znam dosta raje sa 110kw da se nitko tko odrzava auto ne zali...
E39 je kud i kamo bolji od e46, sto kvalitetom sto samim autom, ali nema smisla uzet cetvrtaka u tolikom autu.
najjaci su mi ovi glasovi za tds hahah (čast sarkazmu )