adi187 Član 03.12.2009 #31 Neka od ovih auta prvi puta vidim na ovim slikama sti su stavljene :icon_rolleyes::lol: Ja da sam na njegovom mjesti ja bih to podijelio svakom aktivnom clanu bh tuning foruma po jedno pa kolko stigne :lol: Meni makar jedan od onih AMG moze i 190 :icon_smile: :lol::lol::lol:
Neka od ovih auta prvi puta vidim na ovim slikama sti su stavljene :icon_rolleyes::lol: Ja da sam na njegovom mjesti ja bih to podijelio svakom aktivnom clanu bh tuning foruma po jedno pa kolko stigne :lol: Meni makar jedan od onih AMG moze i 190 :icon_smile: :lol::lol::lol:
A almir_gr Član 03.12.2009 #32 Jbg-a neko se rodi pod srecnom zvijezdom, neko ne! Gledam ovaj klip gore, men' daje "makar" jednog ferarija ili lamba hehe!
Jbg-a neko se rodi pod srecnom zvijezdom, neko ne! Gledam ovaj klip gore, men' daje "makar" jednog ferarija ili lamba hehe!
M mali Ninja Član 05.12.2009 #33 ima se, može se ja žicam nekog budjavog golfa kečinu do 500KM dizela
@rchy Član 19.12.2009 #34 A de nek taj tzv sultan nabroji 10 marki auta makar koja posjeduje:icon_mad:,bilo bi : Porse....Ferari........lamborghini......hmmmm........Rols hmmm Rojs??:icon_confused:.....pa opet Ferari....Porse...:icon_rolleyes:
A de nek taj tzv sultan nabroji 10 marki auta makar koja posjeduje:icon_mad:,bilo bi : Porse....Ferari........lamborghini......hmmmm........Rols hmmm Rojs??:icon_confused:.....pa opet Ferari....Porse...:icon_rolleyes: