e uvijek te zab pitat moj poznanik jedan zivi u cikagu vozi mk4 1.8t zute boje fura ovo poznajes li ga inace je iz mostara :icon_question:Mirza-GTI je napisao(la):sve se moze kad se hoce nista novo
GTI FAN je napisao(la)::icon_eek: Preko 190 kmh prosjecna mu je brzina bila.Ukratko da bi mogli priblizno svatiti u nasim mozgovima o kakvoj se voznji radi trebamo razumjeti cinjenicu da vjerovatno veci dio auta sa foruma nebi mogao doci za 20 min do Sarajeva i da je iz Konjica sve pravac bez ijedne krivine,znaci autoputem :icon_biggrin:
via michelin kaze 64km i na meni poznatijim udaljenostima je potpuno tocanJD. je napisao(la):GTI FAN je napisao(la)::icon_eek: Preko 190 kmh prosjecna mu je brzina bila.Ukratko da bi mogli priblizno svatiti u nasim mozgovima o kakvoj se voznji radi trebamo razumjeti cinjenicu da vjerovatno veci dio auta sa foruma nebi mogao doci za 20 min do Sarajeva i da je iz Konjica sve pravac bez ijedne krivine,znaci autoputem :icon_biggrin:
110-120 prosjecna, cca 45 km je Sarajevo-Konjic
a ima dosta auta ili bolje da kazem vozaca koji ovo mogu vrlo brzo odvoziti, recimo nekih 10min sporije, al da im neko zatvori cestu, odnosno ne da zatvori nego da nema auta u njihovom smjeru, jer ne mozes preticati ni blizu svuda kao sa motorom
Little Dragon je napisao(la):http://www.youtube.com/watch?v=HXoRTUzHiSk
:lol:
boleM je napisao(la):kazete 65 km za 20 minuta
to jest velika brzina,i treba i znat i smjet,pogotovo na ovakvom putu i ladnom vremenu
al pogledajte pocetak videa on vozi prve dvije mitute 45-50kmh
tek ga onda pocne gonit do 150-160kmh
do kraja videa ga par puta pretjera 240km,pa ga opet na radaru uspori na 55kmh
i ja neznm kako moze bit 190kmh prosjek
a menei je na google mapsu reko da je 43km od konjica do sarajva
al nije ni bitno kolko je km,koja je prosjecna brzina,bitno je da je momak dobro proso,i viidim neko je napiso da nikog drugog nije ugrozio osim sebe,a sta mislite da je sa 190-200km puko od pozadi u neko auto,otkino bi pola auta,i pogino bi on i 99% bi ubio i te u autu
boleM je napisao(la):viidim neko je napiso da nikog drugog nije ugrozio osim sebe,a sta mislite da je sa 190-200km puko od pozadi u neko auto,otkino bi pola auta,i pogino bi on i 99% bi ubio i te u autu
GTI FAN je napisao(la):via michelin kaze 64km i na meni poznatijim udaljenostima je potpuno tocan
http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDNhZDcxMGNORE11TmpVMU9EYz1jTVRjdU9UVTBOamc9&strDestLocid=31NDIxZzMxMGNORE11T0RVNU1UWT1jTVRndU5ETXpPRGs9&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false&dtmDeparture=08%2F11%2F2012&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.6&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6
a 10 minuta je svijetlosnu godinu sporije druze,10 minuta znaci voziti daleko manjom prosjecnom brzinom i gotovo normalno,naravno sa motorom je lakse preticati .
BMW 316i 90god je napisao(la):Do one pumpe ima oko 65 km, dole do ulaza u hadjice je nekih 45 km
sub3r je napisao(la):treba poslije ponoci oprobati, vjerovatno bi islo dosta brze od ovoga :icon_rolleyes: