Na bh. putevima se vozi brzinom i do 194 km na sat

Na bh. putevima se vozi brzinom i do 194 km na sat

Član
a stvarno ono do sa je smijesno sada... 60 ogranicenje, kao radi ulazaka/izlazaka kamiona i ostalih sa gradilista, a komotno se moze 80 vozit,...

Član
ja sam se uvijek zalagao za ogranicenje u naseljenom 50 pa i 40 par minuta sporije dodjes pa boze moj , ako je naseljeno prijeti ti mogucnost da dijete istrci !!!
sto se brzine tice uvijek vozim 20 do 4o na sat vise,zavisi od uslova jednostavno moj moto je sto brze vozis veca je koncentracija, osim u naseljenom mjestu

Ne voze se samo auta ima tu i kamiona i autobusa !!!
I ako oni podignu ogranicenje automatski voze svi brze , a kada treba da stanu onda auto stane u 10 metara a kamion na 100 metara, morate ovako da gledate !!
Danas je poginuo vozac kamiona ,pukla mu guma !!!
A to se moze svima nama da desi !!

Ima jedna reklama :
MOJ TATA ili BABO ME NIJE VOLIO ,JER DA JE ME VOLIO ON BI SPORIJE VOZIO !!!!!
Ako nekoga volite ili neko voli vas ,onda pamet u glavu ,jedom se zivi ,a 5 minuta nisu vrijedne nicijeg zivota !!!

Prilozi

• 1281354711OBZXO.jpg
    1281354711OBZXO.jpg
    48,4 KB · Pregleda: 17
  • 12813547326UPU4.jpg
    12813547326UPU4.jpg
    37,7 KB · Pregleda: 21
Član
U nas je realno gledano lopovluk i nekultura najveci problem u drustvu,narodu nista nije sveto pa tako nam i ide.Vise nisi siguran nigde,parkiras neka budala te zvekne i ode haj ga trazi,parkiras ocese ti auto pa ga opet haj trazi,malo se zakace odma marisana nozevi pistolji picke materne koda smo na divljem zapadu.Svi negde zure svako svakom uzima pravo prvenstva pretice se pred tunelom na mostu strahota jedna.Pjesaci isto tako divljaci teski stanu 2 babe na zebru il pored nje pa se ispricavaju od kulina bana.Sto neko rece cvaja i cenere sve rjesavaju...dok narod ne skonta da sve sto radi radi sebi nece se nista promjenit,dok onaj sto nabere 190 ne skonta da ce citav zivot ic pjesobusom i da ce par godina kopat krompirice u Zenici il Foci nece se smirit...jer ta brzina se moze okarakterisat kao izazivanje opste opasnosti ugorzavanje bezbjednost i sta vec ne jer moras nedje zveknit da si sumaher