Na auto otpadu u Prnjavoru pronađeni dijelovi skupocjenih automobila ukradenih u Ita

Na auto otpadu u Prnjavoru pronađeni dijelovi skupocjenih automobila ukradenih u Ita

BHT Ovisnik
Centar javne sigurnosti (CJS) Doboj podnio je izvješće Okružnom tužiteljstvu Doboj o izvršenom kaznenom djelu protiv vlasnika auto otpada S.G. (37) iz Prnjavora zbog osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo prikrivanja. Tijekom pretresa auto otpada policija je pronašla i izuzela veću količinu rastavljenih i isječenih putničkih motornih vozila, za koji postoji osnova sumnje da potječu iz kaznenih djela teške krađe.

"Tom prilikom su pronađeni i izuzeti dijelovi od pet putničkih motornih vozila marke "Audi“ tip A1 i A6, dijelovi od putničkih motornih vozila marke "bmw“, "golf 4“ i "golf 5“, te više mjenjača i motora od skupocjenih vozila s krivotvorenim ili uništenim identifikacijskim brojevima“, navodi se u priopćenju za javnost CJS Doboj.

Tijekom vještačenja dobojska policija je također utvrdila da određeni dijelovi potječu s otuđenih motornih vozila koja su predmet međunarodne potrage.

Radi se o putničkom motornom vozilu marke "bmw"tip X5 i vozilu "daimler-smart“, za kojima je potragu raspisala Republika Italija, stoji u priopćenju iz CJS Doboj.
 
Član
ja se ponad'o da ima nekih Ferarrija, Lamba & Co. a ono standard sto se i ovde krade...:lol:

daleko su Golf 4 i 5 od skupocjenih...:lol:
 
Član
treba ih sve pozatvarat,,mislim da skoro svaki drugi otpad ima dijelova ukradenih auta,mora se tome stati u kraj;)
 
Treba li kome lafet od ferrari Enzo-a,imam tri komada....nasao slucajno u kesi pred interex-om...
dva dana kasnije sam na to istom mjestu nasao i jedenu lamelu za Gallarda,i mjenjac o Bugatti-a EB110S...ako kome treba jos kojekakvih dijelova za egzoticna auta,nek mi javi nije mi tesko jos koji put proci ispred interexa,nadjem ja tu svasta pa mozda bude i tih dijelova...ima racun iz interexa na kojem pise datum da se mozete sami uvjeriti da sam taj dan bio ispred,imam i sliku kad sam ih nasao ispred u kesi,da nebi ko pomislio da su uvezeni ukradeni dijelovi...
hihihi...




Back to topic
 
Joj sto mi idu na zivce ti lopovi, ljudi mozda dignu kredit da seb kupe kakvu noviju limuzinicu istom ustanes ujutro a ono nje nema! Jbg to sto ukradu kojeg Ferrari-a ili Lamborghini-a opet nije toliko zalosno takvi sebi vjerovatno mogu kupit drugog ali kad cujem ukrali Golf-a 4 ili tako nesto muka mi bude! :icon_mad: :icon_mad:
 
srdjo je napisao(la):
ja se ponad'o da ima nekih Ferarrija, Lamba & Co. a ono standard sto se i ovde krade...:lol:

daleko su Golf 4 i 5 od skupocjenih...:lol:

a kome ce ovde prodavat djelove za Lambu i Ferru :lol: to i da ima hallali bi mu

ako kome treba imam lijevo krilo od miga, desno danas prodo :lol:
 
Član
oojjjjjj bogeeee:D,,,,pa da makar nesto spacno nadju,,,,evo kod mene stoji motor od veyrona u sobi,,nece niko,,kazu puno trosi :lol:,,,nista cudno za nasu zemlju sto tako nesto nadju,,,da se ovi nasi plavi andjeli malo bolje potrude nasli bi to oni na svakom mjestu
 
Član
Audi A1 pise gore, jel neko pukao il sta vec, auto je predstavljen tek ovaj mjesec u Zenevi...
 
Član
VR6Boki je napisao(la):
Audi A1 pise gore, jel neko pukao il sta vec, auto je predstavljen tek ovaj mjesec u Zenevi...
Gledam i ja, sta ti je ukrali ga prije predstavljanja :D vjerovatno mislio a3
 
Član
Ja gledam A1 sumljam d asu se toliko zeznuli da to objave a mozda zato i jesu trazili aua neko ga maznuo a zna se koliko je skupocjen bar sada
 
Top