Član
tutwagen je napisao(la):cestitam,nadam se da nema puno km na satu,imao sam priliku provozati 999 prije nekih 4-5 god,bio je isto 2005 god i moram priznati da me nije nimalo dojmio,previse je krut za razliku od japanaca i te V masine me ne privlace,ali jebiga DUCATI je to i ima to neku svoju čar,iako ga neki smatraju promasajem pa su onda napravili 1098 i 1198 da izglade stvar,mada nebi mi bio to nikad izbor,
mislim da si krivo shvatio komentar,ne bi pocimao raspravu o njegovim voznim karakteristikama,samo cu reci da bi ga mnogi japanci u svemu pobili a to da ima neku car istina ipak je to ducati i,voznja nedjeljom a za svaki dan japanac jer skupo se placaju njegovi kilometri.pozz kolegaBlackPrince86 je napisao(la):tutwagen je napisao(la):cestitam,nadam se da nema puno km na satu,imao sam priliku provozati 999 prije nekih 4-5 god,bio je isto 2005 god i moram priznati da me nije nimalo dojmio,previse je krut za razliku od japanaca i te V masine me ne privlace,ali jebiga DUCATI je to i ima to neku svoju čar,iako ga neki smatraju promasajem pa su onda napravili 1098 i 1198 da izglade stvar,mada nebi mi bio to nikad izbor,
Otkad je krutoca mana na sportskom motoru? Ta car sto ti kazes je jednostavno prestiz voziti skup i polu-rucni rad proizvod,a od vrlina bas ta cvrstoca,stabilnost,zvuk,momenat na niskim obrtajima itd.U sustini razlikuje se od mnogih japanaca koje sam vozio,i razlikuje se u pravcu koji meni odgovara.Kad budem trazio mekan motor za mekanu voznju,kupit cu si neki turisticki BMW.
tutwagen je napisao(la):mislim da si krivo shvatio komentar,ne bi pocimao raspravu o njegovim voznim karakteristikama,samo cu reci da bi ga mnogi japanci u svemu pobili a to da ima neku car istina ipak je to ducati i,voznja nedjeljom a za svaki dan japanac jer skupo se placaju njegovi kilometri.pozz kolegaBlackPrince86 je napisao(la):tutwagen je napisao(la):cestitam,nadam se da nema puno km na satu,imao sam priliku provozati 999 prije nekih 4-5 god,bio je isto 2005 god i moram priznati da me nije nimalo dojmio,previse je krut za razliku od japanaca i te V masine me ne privlace,ali jebiga DUCATI je to i ima to neku svoju čar,iako ga neki smatraju promasajem pa su onda napravili 1098 i 1198 da izglade stvar,mada nebi mi bio to nikad izbor,
Otkad je krutoca mana na sportskom motoru? Ta car sto ti kazes je jednostavno prestiz voziti skup i polu-rucni rad proizvod,a od vrlina bas ta cvrstoca,stabilnost,zvuk,momenat na niskim obrtajima itd.U sustini razlikuje se od mnogih japanaca koje sam vozio,i razlikuje se u pravcu koji meni odgovara.Kad budem trazio mekan motor za mekanu voznju,kupit cu si neki turisticki BMW.
tutwagen je napisao(la):govorimo konkretno o 999,ne kazem da su svi japanci bolji ili ne, ali velika vecina su sigurno su izdrzljiviji brzi jednostavniji za odrzavati od njega noviji modeli ducatija su puno napredniji i bolji,kao prvo jaci,sto je sustina motora od 1000ccm,malo proguglaj i vidi sta ljudi koji voze ducati govore o 999,kolega mi koji je najveci fan ducatija kojega znam i koji ih vozi cijeli vjek imao je gotovo sve modele od 916,748,monstera 900,999fila pa sada 1198 mi je zivi svjedok, japanac za vozanja svaki dan a ducati samo kad su posebne prilike ako nije u servisu u zg jer mu je vazda nesto pogotovo taj 999 ogadijo mu je ducati ,takodje je uzeo bmw 1000rr koji je bio samo za staze,jer covjek vozi grobnik barem tri puta godisnje,pa je i on riknuo na cca 15000km,1198 je druga prica,a i njih podosta sam vidio u americi da se prodaju kojima je otvarana masina a nisu imali 25000km,to je cinjenica,vidim i ti prodajes svoga iako ti se toliko svidja
Ja mislim da ti nemas pojma o Ducati-ututwagen je napisao(la):mislim da sam ga vozio puno prije tebe i znam sta je to,imao je tri puta manje km od tvoga i
nije me dojmio to je moje misljenje i nekolicine koji su vozali taj motor,ali svak ima svoje misljenje,ako je tebi najbolji i najbrzi i naj naj i meni je,sretno i puno predjeni km s njim,pozzzz kolega:icon_smile:
BlackPrince86 je napisao(la):Ja mislim da ti nemas pojma o Ducati-ututwagen je napisao(la):mislim da sam ga vozio puno prije tebe i znam sta je to,imao je tri puta manje km od tvoga i
nije me dojmio to je moje misljenje i nekolicine koji su vozali taj motor,ali svak ima svoje misljenje,ako je tebi najbolji i najbrzi i naj naj i meni je,sretno i puno predjeni km s njim,pozzzz kolega:icon_smile:
Zivio ti meni.