Eh leglo novo auto ponovo sada je rijec o Jetti 91 god 2.9 VR6 kupih je ima 20 dana ali nisam imao kad da postavim trci tamo trci vamo odmor i tako..
Auto je zvjer da mi je neko govorio da vr moze ovako ici nebi mu vjerovao stvarno sam prezadovoljan i povlacim svaku losu rijec sto sam rekao za vw-ov VR i GTI motor stvarno dok se neprovoza nemoze se opisati rijecima. Jes da nije blizu i-vteca ali brate tu su negdje.
od opreme ima:
BBS felge
gume 4 Zexius 195/55/15
Full recaro unutrasnjost
diskove na svim tockovima brembo
sve prozore na struju kao i retrovizori + servo
board kompjuter
centralnu bravu + alarm
96 Passat GLX 2.9 VR6 motor + mjenjac od istog
toliko je sto sam saznao od prijasnjeg vlasnika i iz papira koje mi je dao.... ostalo vidite na fotografijama.
a da placen je $5000.. (sto nije puno u odnosu na opremu i ocuvanost auta moze se uvijek prodati za te pare)
skino sam tablicu zbog uroka
Trenutno se radi na poboljsavanju izgleda i farbanju kompletnog auta pa slike i cijeli projekat ubrzo.
Slike su kad sam tek kupio auto.
Auto je zvjer da mi je neko govorio da vr moze ovako ici nebi mu vjerovao stvarno sam prezadovoljan i povlacim svaku losu rijec sto sam rekao za vw-ov VR i GTI motor stvarno dok se neprovoza nemoze se opisati rijecima. Jes da nije blizu i-vteca ali brate tu su negdje.
od opreme ima:
BBS felge
gume 4 Zexius 195/55/15
Full recaro unutrasnjost
diskove na svim tockovima brembo
sve prozore na struju kao i retrovizori + servo
board kompjuter
centralnu bravu + alarm
96 Passat GLX 2.9 VR6 motor + mjenjac od istog
toliko je sto sam saznao od prijasnjeg vlasnika i iz papira koje mi je dao.... ostalo vidite na fotografijama.
a da placen je $5000.. (sto nije puno u odnosu na opremu i ocuvanost auta moze se uvijek prodati za te pare)
skino sam tablicu zbog uroka
Trenutno se radi na poboljsavanju izgleda i farbanju kompletnog auta pa slike i cijeli projekat ubrzo.
Slike su kad sam tek kupio auto.