Muscle Dogs slike i iskustva

Muscle Dogs slike i iskustva

Član
George je napisao(la):
ma ja mislio onako nesto tipa njemački lovački terijer :icon_smile: ma ima leglo u šurmancima pogledat cu ;)

ma kakvi lovacki kerovi odakle mene sa tim :D staford, dogo argentino , presa canario i slicne fine peseke mogu nabaviti :D

Član
Mogu ti i ja nabaviti Staforda od fine uzgajivacnice iz Sremske Mitrovice a i CC iz Loznice :) Preporuceno ja sam svoje peseke kupovao od ovih uzgajivacnica ;) Sve ove uzgajivacnice su registrovane i veoma dobru krv imaju u svom vlasnistvu :)

I usputno jedan APBT od mog drugara Dine iz teslica , sada je ovaj pas u Brckom ;)
photo0370r.jpg

photo0371t.jpg

Ev i mene S tigrom ;)

Član
bolje da se preimenuje tema.. da budu svi vlasnici pasa... pa da i ja mogu staviti koju sliku od mog pujde... :D

Član
Cisto nesto pitnje iz znatizelje... Nas domaci TORNJAK recimo dobro gradjen, treniran VS ovi vasi psi doge, staford... Ko bi bio jaci 1:1?

Mozda beze pitanje ali eto... Znam da ovi vasi psi koji imaju tako tu "fight" reputaciju ali sam cuo dosta prica gdje nas tornjak dobro naprasi cak i vuka pa sad...

Sorry sto je malo off topic

Član
tornjak je gomila dlake i nesto malo glave :D mogu samo reci da jedan spreman pit od 17-20 kila podere tornjaka ko prdaljku. Tornjak u borbu ide masom kao i svi ovcarski i masivni psi a njegova dlaka mu daje neku zastitu jer davi protivnika kad zagrize.. ali jednom pravom trgaču koji ide na noge , trbusni zid i genitalije ti veliki dlakavci ne predstavljaju nikakav problem ..

Član
to je tornjak a ovo nisu psi za borbe a tornjak je poznat jos od davnina da je ganjao vukove...tako da je taj tvoj tornjak pobjednik.
kod pasa ti je kao i kod ljudi imas covjeka mrljinu a ustvari miran covjek a imas nemas ga sta vidjet a okretan ljut:cool:
susjed mi ima tornjaka ko tele jednom se otkino meni doso pred vrata stara se pripala kaze neki ker pred vratima do struka velik ja izasao kad vidim on al smo prvi susjedi pa me zna ja ga zavezao nekom kanapom i odvukao do susjeda pa ga on svezao;)

Član
mogu samo reci MRCINA :D uvijek mi je zelja bila nabaviti jednog buldoga da ljencari ispred kuce. A kako vidim to je poprilicno velik primjerak . ima taj preko 40 kila ovako gledano preko slike

Član
Ovaj mužijak je iz mog uzgoja , držim bulldoge od 2004 godine i to samo shlagek liniju poznatu po masivnosti...

http://www.biscani.net/vijest.php?ID=17848

BHT Ovisnik
tvoj je bome pravo masivan:icon_eek::icon_eek::D

prelijepa vrsta,u kuci jos nemogu drzati psa jer zbog obaveza ne bih stigao cistiti i vodati,starci također nemogu,pa sam rekao cim se ozenim da i zena moze pomoci nabavim si psa:D:cool: