MTM Audi TT-RS Coupe

MTM Audi TT-RS Coupe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MTR

Član
Njemački tuner MTM predstavio je modificirani Audi TT-RS, koji je za većinu njemačkih tunera više nego automobil za modifikaciju i koji nosi određenu dozu sentimentalnosti, s obzirom da je jedan od najrespektabilnijih sportskih automobila današnjice.
[attachment=25135]
Za većinu njemačkih tunera, Audi TT-RS predstavlja poseban model za modifikaciju, automobil koji nosi određenu dozu sentimentalnosti. Sa svojim snažnim peterocilindričnim motorom ispod haube i pogonom na sva četiri kotača, Audijev sportski kupe se dokazao kao jedan od najrespektabilnijih sportskih automobila današnjice. Tunerima koji su modoficirali Audi TT-RS pridružio se i njemački MTM.

MTM-ov program modifikacija sastoji se od nadogradnje peterocilindričnog turbo motora, sustava za kočenje i ugradnje novih naplataka promjera 19 i 20 cola. Modifikacije obuhvaćaju reprogramiranje elektronske kontrolne jedinice motora i ugradnju ručno izrađenog ispušnog sustava nakon čega je snaga 2,5-litarskog TFSI motora porasla s 340 KS (250 kW) na 424 KS (312 kW).
 
OVo auto je perverzno... Mada mi je Avus ovo brutaliniji izgledom i vishe mi lezi. Nekako su mi ubili onu brutalnost koju treba da ima. Mada je sve od MTM samo san vecine nas obicnih smrtnika. Pozz
 
Član
vladica85 je napisao(la):
BaXRS4 je napisao(la):
vladica85 je napisao(la):
jbt ladno mu digose snagu na 420ks,eto sad moze da prca rs4 i r8:D

RS4 B7 sa V8 420Hp je bok uz bok tvorničkom TT RS. A sa ovim od 424Hp nema nikakve šanse.

da,zbog tezine,tt-rs dosta laksi od rs4 i samim tim ima bolji odnos snage i tezine

Točno prika,, MTM je javio da TTRS sa ovim modom na 424hp( ECU, Filter, Exhaust, ništa više) od 0-200 oko 13.7sec :icon_smile:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top