Član
Kreteni su i to koliki ...cast izuzecima ... Neki dan kad sam se vracao kuci i pravac veliki ide i neki lik u q7 ide negdje oko 130 aj ja cu za njim i vozim ja oko 110 kad izleti mi policajac na sred ceste mase mi onom debilskom palicom.. Ja jedva stao .. otvaram prozor i kaze on meni kako to ti vozis ja njemu pa zurim moram radit kaze on meni smanji malo to i izadi iz auta da pisemo ..Kazem ja staces mi pisat sto nisi izletio onom u audiu pa mu kaznu piso a ne meni na sred cest da te satarem.. i ja jos kriv budem ... Tu smo se svađali 20 min i napisa mi je i jos mi slaze : "Da te nismo snimili pustili bi te sad al posto jesmo moram ti je napisat"(kao da sam jucer izaso vanka) i Kaze meni onaj drugi kad sam mu ja reko da neke nesmiju zaustavljat a on meni " Zato ti sporije vozi " Meni se tlak digo na 300 nema sta mu nisam reko i u facu sam mu slozio da je necu platit..Ukratko to su jedna velika gamad koju treba malo palicom po glavi da dodu sebi vise... A da je rodaka svog zaustavio njemu bi uspio izbrisat video i pustit ga