Dino je napisao(la):Dobro dosao Mirza. Auto ti je perverzija
daki je napisao(la):@mirzzaa
E jesam te doceko, pa jebote tito kako vozis na neodjavljenim tablicama.
Dolaze kazne na firmu nama, jedna sa Autoputa prema visokom nisi stao radaru, druga za parkiranje u Sarajevu.
Oni u leasingu su totalni kreteni kad nisu skinuli nase tablice, ali eto haman kako si je registrovo sad ponovo, dobio si nove table.
BTW: imas na youtube klipove te mazde VS BMW M5
SamiRX-8 je napisao(la):Pravi izbor druze... tacno je da se moras naviknuti na nju. Ja sam vidio Huku, prva, druga, treca...auto ne staje sa proklizavanjem , auto lijepo samo po sebi, a negdje sam nasao kako joj povecati snagu za +30 konja nekim sitnijim stvarcicama. Ako nista stavi blow off, to je bas lagano za ugraditi
VR6Boki je napisao(la):Fina MPS-ica, vidjao sam te par puta u gradu, vecinom zasutavljenog od strane policije, vidim da te vole pravo. Jednom smo se i poganjali, 2-3 dana nakon sto si je uzeo, tad mi nije djelovala prebrza. Mislim bio si brzi od mene, al ne koliko sam ocekivao...
Recimo ona Astra OPC me svaki put "devastira", al necete jos dugo :lol:
Al_Galone je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Fina MPS-ica, vidjao sam te par puta u gradu, vecinom zasutavljenog od strane policije, vidim da te vole pravo. Jednom smo se i poganjali, 2-3 dana nakon sto si je uzeo, tad mi nije djelovala prebrza. Mislim bio si brzi od mene, al ne koliko sam ocekivao...
Recimo ona Astra OPC me svaki put "devastira", al necete jos dugo :lol:
tako kao sto tebe OPC devastira,ova mazda bi trebala devastirati OPC-a
a sve to zajedno devastira grupno Fiat Coupe
eh da pozz i dd