miki321oc Član 23.05.2011 #1 Ne mora na svim slikama, samo na jednoj Crna metalik, crna mat ili neka po vas predlogu a koja bi dobro stajala
Ne mora na svim slikama, samo na jednoj Crna metalik, crna mat ili neka po vas predlogu a koja bi dobro stajala
dellas Član 23.05.2011 #6 kavaz je napisao(la): a kad bi ih tek polirao :icon_biggrin: Kliknite za proširenje...
black angel Član 25.05.2011 #8 evo drug nesto na brzinu, nemam puno vremena meni puno bolja polirana varijanta
miki321oc Član 25.05.2011 #9 hvala Vam puno ljudi.... sad ste me bas bacili u razmisljanje mislio sam da ostane siva ali sad kad sam vidjeo ove crneeee........:icon_eek:
hvala Vam puno ljudi.... sad ste me bas bacili u razmisljanje mislio sam da ostane siva ali sad kad sam vidjeo ove crneeee........:icon_eek:
miki321oc Član 25.05.2011 #10 graphite silver ili antracit moze li neko nabaciti ili ta ili ostaje ova fabricka boja poliranje otpada, crna isto...
graphite silver ili antracit moze li neko nabaciti ili ta ili ostaje ova fabricka boja poliranje otpada, crna isto...