Član
puna Hercegovina papira samo kupuj :lol::lol::lol:
u tebe je sve NE BI TREBALO PUNO PREPRAVKI, ne ubacuje diode pa da se lahko uradi swap... Opet tu treba majstor i vrijeme i para, nikad ne možeš reć treba mi 500KM, uvijek to bude više i nabere se na sitnicama... niti svako zna tunirati motor, koliko treba da spusti glavu, za koliko da pomjeri paljenje, da li može pomjerit paljenje? ne ide to odokativno... Ako tvoj motor nije u nekom stanju, izvadi ga i ubaci abf-a iz trojke i miran si... Dizeli se skupi motori za kupit, i grehota u gti-a ubacit dizelalauda_bc je napisao(la):ne bi trebalo puno prepravki ni za to.samo koliko si voljan dati para jer sam g lader u ispravnom stanju mislim da ga nema ispod 400km da ti ga daje neko ko bratu. dobra stav ali skupa konverzacija
zlajaaa je napisao(la):u tebe je sve NE BI TREBALO PUNO PREPRAVKI, ne ubacuje diode pa da se lahko uradi swap... Opet tu treba majstor i vrijeme i para, nikad ne možeš reć treba mi 500KM, uvijek to bude više i nabere se na sitnicama... niti svako zna tunirati motor, koliko treba da spusti glavu, za koliko da pomjeri paljenje, da li može pomjerit paljenje? ne ide to odokativno... Ako tvoj motor nije u nekom stanju, izvadi ga i ubaci abf-a iz trojke i miran si... Dizeli se skupi motori za kupit, i grehota u gti-a ubacit dizelalauda_bc je napisao(la):ne bi trebalo puno prepravki ni za to.samo koliko si voljan dati para jer sam g lader u ispravnom stanju mislim da ga nema ispod 400km da ti ga daje neko ko bratu. dobra stav ali skupa konverzacija
zlajaaa je napisao(la):u tebe je sve NE BI TREBALO PUNO PREPRAVKI, ne ubacuje diode pa da se lahko uradi swap... Opet tu treba majstor i vrijeme i para, nikad ne možeš reć treba mi 500KM, uvijek to bude više i nabere se na sitnicama... niti svako zna tunirati motor, koliko treba da spusti glavu, za koliko da pomjeri paljenje, da li može pomjerit paljenje? ne ide to odokativno... Ako tvoj motor nije u nekom stanju, izvadi ga i ubaci abf-a iz trojke i miran si... Dizeli se skupi motori za kupit, i grehota u gti-a ubacit dizelalauda_bc je napisao(la):ne bi trebalo puno prepravki ni za to.samo koliko si voljan dati para jer sam g lader u ispravnom stanju mislim da ga nema ispod 400km da ti ga daje neko ko bratu. dobra stav ali skupa konverzacija
E ta ti valja :lol: Abf on je negdje oko 115 konja. ?? Ma najvjerovatnije da cu svog ostaviti srediti ga na neki 130 kobila i miranzlajaaa je napisao(la):u tebe je sve NE BI TREBALO PUNO PREPRAVKI, ne ubacuje diode pa da se lahko uradi swap... Opet tu treba majstor i vrijeme i para, nikad ne možeš reć treba mi 500KM, uvijek to bude više i nabere se na sitnicama... niti svako zna tunirati motor, koliko treba da spusti glavu, za koliko da pomjeri paljenje, da li može pomjerit paljenje? ne ide to odokativno... Ako tvoj motor nije u nekom stanju, izvadi ga i ubaci abf-a iz trojke i miran si... Dizeli se skupi motori za kupit, i grehota u gti-a ubacit dizelalauda_bc je napisao(la):ne bi trebalo puno prepravki ni za to.samo koliko si voljan dati para jer sam g lader u ispravnom stanju mislim da ga nema ispod 400km da ti ga daje neko ko bratu. dobra stav ali skupa konverzacija
GreenDevil je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):u tebe je sve NE BI TREBALO PUNO PREPRAVKI, ne ubacuje diode pa da se lahko uradi swap... Opet tu treba majstor i vrijeme i para, nikad ne možeš reć treba mi 500KM, uvijek to bude više i nabere se na sitnicama... niti svako zna tunirati motor, koliko treba da spusti glavu, za koliko da pomjeri paljenje, da li može pomjerit paljenje? ne ide to odokativno... Ako tvoj motor nije u nekom stanju, izvadi ga i ubaci abf-a iz trojke i miran si... Dizeli se skupi motori za kupit, i grehota u gti-a ubacit dizelalauda_bc je napisao(la):ne bi trebalo puno prepravki ni za to.samo koliko si voljan dati para jer sam g lader u ispravnom stanju mislim da ga nema ispod 400km da ti ga daje neko ko bratu. dobra stav ali skupa konverzacija
zlaja aj ti spusti glavu i ne prdi oko tuninga :lol::lol:
nije grijeh izvadit 1.8 8v 82kw i ubacit dizela sa 130+ ks
HerrNuki je napisao(la):taj gti sa malim prepravkama ce ostavit svakog tdi-a iz trice svi mi znamo (barem bi trebali znat) da 130ks benzina daleko daleko bolje ide nego 130ks dizela u istom autu barem sto se tice cistog ubrzanja ne govorim o voznim osobinama.
GreenDevil je napisao(la):HerrNuki je napisao(la):taj gti sa malim prepravkama ce ostavit svakog tdi-a iz trice svi mi znamo (barem bi trebali znat) da 130ks benzina daleko daleko bolje ide nego 130ks dizela u istom autu barem sto se tice cistog ubrzanja ne govorim o voznim osobinama.
moze bit malo jaci na ubrzanju jer je duzi mjenjac a na duzoj relaciji ce isto ic a dizelas ce manje trosit
bolje je dat 200-250KM da chipujes TDI 130 nego davat pare na tuning gti 16V, daces 500KM da dobijes nekih 10-15ks
GreenDevil je napisao(la):HerrNuki je napisao(la):taj gti sa malim prepravkama ce ostavit svakog tdi-a iz trice svi mi znamo (barem bi trebali znat) da 130ks benzina daleko daleko bolje ide nego 130ks dizela u istom autu barem sto se tice cistog ubrzanja ne govorim o voznim osobinama.
moze bit malo jaci na ubrzanju jer je duzi mjenjac a na duzoj relaciji ce isto ic a dizelas ce manje trosit
bolje je dat 200-250KM da chipujes TDI 130 nego davat pare na tuning gti 16V, daces 500KM da dobijes nekih 10-15ks
boleM je napisao(la):Uzmes bolan tdi 110ks iz trice,nemas puno,prepravki dobar motor netrosi puno,
Cipujes ga i miran si
Nije puno skupo,a po meni je to najbolje
Dok ti na svom motoru nabijes 140-150 tteba ti i para i zivaca duplo vise nego za ovaj tdi