Član
s.edin je napisao(la):sto, nesto ti smeta?ArminM je napisao(la):drug sto dizes stare teme nije mi jasno:icon_rolleyes:
PRAVILA FORUMA
s.edin je napisao(la):sto, nesto ti smeta?ArminM je napisao(la):drug sto dizes stare teme nije mi jasno:icon_rolleyes:
emir_89 je napisao(la):jebo me svako ako 2% novih clanova pri registraciji procita pravila ponasanja...:icon_biggrin:
miki321oc je napisao(la):ajde kad je vec podignuta stara tema da pitam
po cemu se osjeti da su bregaste pri kraju ?
Kako sprijeciti vecu stetu prilikom odlazenja istih ?
kod mene je vec 6 godina 132kW 4motion manuelac, sad ima 215 000km
uvjek kod ovlastenog redovno odrzavan, od vecih "problema" bila je bosch pumpa na 195 hiljada i lamela i zamajac
al sve je to potrosna roba.
neki dan kod ovlastenog na servisu se potrefio passat 2.5 sa 740 000 km :icon_eek:
ja nisam vjerovao
miki321oc je napisao(la):ajde kad je vec podignuta stara tema da pitam
uvjek kod ovlastenog redovno odrzavan, od vecih "problema" bila je bosch pumpa na 195 hiljada i lamela i zamajac
neki dan kod ovlastenog na servisu se potrefio passat 2.5 sa 740 000 km :icon_eek:
ja nisam vjerovao
elmo je napisao(la):miki321oc je napisao(la):ajde kad je vec podignuta stara tema da pitam
ja nisam vjerovao
Ja sam kod lika vidio passata 91 godina sa 1.9 td motorom od 55 kw sa nekih 850 hiljada ... :icon_eek:
Moram priznati da sam iznenađen 2.5 mašina sa 740 hiljada, a svi kukakju kako su loši :icon_question:
Franki je napisao(la):Ja koliko znam kod tih auta se sat okrece na 300 tisuca ne znam kako 850 :icon_rolleyes:
edoze je napisao(la):Franki je napisao(la):Ja koliko znam kod tih auta se sat okrece na 300 tisuca ne znam kako 850 :icon_rolleyes:
kod ovih passata je analogni brojcanik kilometraze...u golfu trici je digitalni i u passatima kasnijih godina,znaci kraj 92-e i 93-a...