ROBERT-GTI je napisao(la):Jbg.ljudi meni se drago potegnuti a malo mi žao gti-a a ne znam dobro startati i još sam poslje skontao da mi je auspuh prosvirao a vjerovatno i na snagi izgubio ali neka nadoći ću u vožnji!
DaBu je napisao(la):Fabia mi se svidja
tibor987 je napisao(la):DaBu je napisao(la):Fabia mi se svidja
oleeeeee .....hvala drug
eddo je napisao(la):joj nedavno sam imo cast da vozim golf 2 GT (1.8 8v 90ks cini mi se) i GTI (2.0 16v ?ks) i recu sljedece .... razlika izmedju 2 je ogromna .... ljudi golf GT je kita, znaci ono je sranje od auta (po mom misljenju bacena para) u usporedbi sa GTI-em .... GTI znaci bez zeze nisam mogo sabrat na cesti, nemozes ga drzat pravo 1 i 2 brzinu nema sanse .... od kako sam ga probo mogu rec da skidam kapu svim GTI vozacima, ono je stvarno jedna mrcina od auta ....
bmwscaner je napisao(la):eddo je napisao(la):joj nedavno sam imo cast da vozim golf 2 GT (1.8 8v 90ks cini mi se) i GTI (2.0 16v ?ks) i recu sljedece .... razlika izmedju 2 je ogromna .... ljudi golf GT je kita, znaci ono je sranje od auta (po mom misljenju bacena para) u usporedbi sa GTI-em .... GTI znaci bez zeze nisam mogo sabrat na cesti, nemozes ga drzat pravo 1 i 2 brzinu nema sanse .... od kako sam ga probo mogu rec da skidam kapu svim GTI vozacima, ono je stvarno jedna mrcina od auta ....
kako bi se tek onda isprepado da kocku sestaka probas
ROBERT-GTI je napisao(la):Jbg.ljudi meni se drago potegnuti a malo mi žao gti-a a ne znam dobro startati i još sam poslje skontao da mi je auspuh prosvirao a vjerovatno i na snagi izgubio ali neka nadoći ću u vožnji!
dadao_style je napisao(la):tibor987 je napisao(la):DaBu je napisao(la):Fabia mi se svidja
oleeeeee .....hvala drug
i meni se sviđa fabia prekrasna je :lol::lol:
tibor987 je napisao(la):a joj dusa moja :icon_redface::icon_redface::icon_redface::lol:
BLACK KNIGHT je napisao(la):Skoda je tako ljupka, ko balerina :icon_biggrin: