monster battle - Ferrari 458 vs Corvette ZR1 vs Amuse 370z vs DK NSX-R vs RSD 360Modena

monster battle - Ferrari 458 vs Corvette ZR1 vs Amuse 370z vs DK NSX-R vs RSD 360Modena

Tunirane legende vs najnoviji supersportaši

p.s. TKO SPOMENE OVO: "DA JE BIO GTR SVE BI IH PODERO", DOBIT ĆE BAN.
Užasno me nervira kad se to auto trpa baš svugdje.


<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iD9PuxDpebY?version=3&hl=hr_HR&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iD9PuxDpebY?version=3&hl=hr_HR&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
 
Član
Little Dragon je napisao(la):
bitna je istina pa kakva god da je i kako god zavrsila ;)
to niko neosporava.. al momak je stavio temu gdje se raspravlja o yugi, fici i golfu i o tim autima treba da se raspravlja. I upravu je covjek, svaki put uleti neki padobranac koji spominje dal GTRa, dal Audija (bez uvrede Bax) il sta ja znam sta vec
 
Član
da je bio jos jedan krug ovaj ferrari modena bi prestigao kurvetu:icon_smile::icon_smile:
 
Ovako, ovo je jedan od novijih testova Best Motoringa, većina znamo tko su oni i šta rade, Japanci su (povrh svega), znači, ako oni odrede koji auti su u testu, mi nemamo šta naklapati o nečemu čega tu nema. Zato sam namjerno stavio ono u prvom postu, naravno ne mislim baš doslovno BAN, ali hajdemo voditi bar jednu raspravu vezanu za temu.


Meni je zanimljiva utrka zbog toga što su pokazali koliko su performanse superauta poboljšane zadnjih godina, baš u odnosu na Hondu NSX-R koja je dugi niz godina derala mnogo jače aute na stazama. I to ovdje je tunirani primjerak ;)
 
Član
A isto tako je malo nefer sto su stavljeni snagatori sa nsx kao sto je 458 i zr1 i naravno da je bilo za ocekivati da ce je na pravcu prestici zbog razlike u snazi a vidili smo da joj u krivinama nista skoro ne mogu.
 
Član
Italia je ovdje superiorna sto tehnicki sto je auto "balans" strasan, ZR1 je u odnosu na starije korvete izmislio sportski auto em sto ima brutalnu snagu.
 
Član
porschefan dobro si rekao, ono što si boldirao....


btw, modena ima najljepši zvukk... nsx se i nekako moze u krivinama drzat al na pravcima novija auta uzimaju, jbg...

:D
 
Eeee, salle salle, ne pale ti te dvosmislene izjave :D

Ono je inače K-Office NSX-R i vlasnik je baš onaj što je vozi - Drift King
 
Član
Ocekivao sam pobjedu Modene, jer izgleda kao pravo trkace auto, medjutim dal zbog manjka snage, ili vec zastarjele tehnologije nije zavrsio kao prvi.
 
Top