ljudi kradu i garaze a kamoli garazirana auta...Fabia RS je napisao(la):Jos da auto nije garazirano pa hajPike_gti je napisao(la):daki je napisao(la):Dobar Mondeo... Valja ti doc meni na servis hehehe
Dobre felgice, koji je raspon rupa i koliko su kostale.
Iz kojeg dijela Tuzle si, ako nije tajna koliko si platio Mondea?
Pozz
vidi dakija shto pita iz kojeg djela haman hoces felge da mu odradish vuceee hu hu hu
daki je napisao(la):Ma ja vidim ovo je kod Jokera garaza, ako se nevaram tu je nekada bio parkiran audi 90 kockica, ne znam jeli bio tvoj ?? Znam i koji Mondeo sad, prica kaze da je taj Mondeo oduzet od strane lizinga, jer covjek nije mogao da placa ratu ili tako nesto.. To mi je rekao covjek neki u salonu...
Felge su extra za te pare dobro si proso + i gume dobio super super..
E da i raspon rupa mi je bitan podatak, mislim da je i kod mene onda 5x108
daki je napisao(la):@Fabia RS :
Ma furaju te djabe , nego odkud da je bio benzin, mozda sam pobrko, al znam da je tu bio jedan zlatne boje kockica td imao bbs alu felge..
Ja nisam imo ni polozeno a covjek je imao ta kola i vidjo sam ga do prosle godine. Da li je to isti ?
Usput ako cujes da imaju dje kakve 17" javni
Drug za ovih mjesec i nesto dana nikakvih problema ( da kucnem u drvo )isao sam ga na sve testove i sve je hvala bogu ok, samo sam uradio onaj redovni mali servis ( mijenjanje ulja i filtera ), sto se tice motora ma vuce ko lud ( 6 brzina, mada kod nas u gradu nemas dje prebacit u 6 hehe)...srdjo je napisao(la):pozzz...
kako ide Mondeo???ja kupujem takvog za koji dan samo jos sa nekim dodacima...kako se ponasa???vidim da si ga skoro kupio al mozda znas kakav je po pitanju kvarova...dal je neko imao problema s njim???