lpc Član 01.09.2016 #47 mozda ja tripujem sto imam 206icu ali meni lici na far 206ice ali prva verzija farova.. btw, i ja mislim da si udario na pogresnog i prebrzo se odlucio za to ali eto.. Sent from my iPhone using Tapatalk
mozda ja tripujem sto imam 206icu ali meni lici na far 206ice ali prva verzija farova.. btw, i ja mislim da si udario na pogresnog i prebrzo se odlucio za to ali eto.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Duke_Of_Harlem Član 09.09.2016 #48 Ovog momka licno poznajem i momak nije tu trenutno i ne postoji mogucnost da te on udario.
Spesdrive Član 09.09.2016 #49 Mozda nije to taj momak, ali ja sinoc i mozda prije 5-6 dana vidim ovu trojku voza se po Vogosci, jedan far xenon, drugi obicna sijalica
Mozda nije to taj momak, ali ja sinoc i mozda prije 5-6 dana vidim ovu trojku voza se po Vogosci, jedan far xenon, drugi obicna sijalica
Duke_Of_Harlem Član 09.09.2016 #50 Spesdrive je napisao(la): Mozda nije to taj momak, ali ja sinoc i mozda prije 5-6 dana vidim ovu trojku voza se po Vogosci, jedan far xenon, drugi obicna sijalica Kliknite za proširenje... Jedino da mu zena ne voza ovdje, ja je ne vidjam, pa ne mogu potvrditi jbg
Spesdrive je napisao(la): Mozda nije to taj momak, ali ja sinoc i mozda prije 5-6 dana vidim ovu trojku voza se po Vogosci, jedan far xenon, drugi obicna sijalica Kliknite za proširenje... Jedino da mu zena ne voza ovdje, ja je ne vidjam, pa ne mogu potvrditi jbg
jelle Član 09.09.2016 #51 Kakva budalestina....popravi auto i to je to....frajer sad glumi onog ridjavog iz Csi-a...naces ga al u kurcu ...mozete samo neko polomit sto mu pravis probleme
Kakva budalestina....popravi auto i to je to....frajer sad glumi onog ridjavog iz Csi-a...naces ga al u kurcu ...mozete samo neko polomit sto mu pravis probleme
Davor_ Član 11.09.2016 #52 Spominješ neke veze i vezice a po forumima tražiš auto?!? Manite se djeco gluposti popravi auto i zahvali se bogu da nije gore. Sent from my iPhone using Tapatalk
Spominješ neke veze i vezice a po forumima tražiš auto?!? Manite se djeco gluposti popravi auto i zahvali se bogu da nije gore. Sent from my iPhone using Tapatalk