Preglupe slučajnosti, iskreno.
1. Imaš komade gita, znači da te neko zakačio nekim dijelom limarije; haubom ili blatobranom. Golf nema takvih oštećenja na limariji.
2. "na trici se vidi na zadnjoj karambolci bijela boja-moje je auto bijele boje"
wtf ispade da te udario prednjim dijelom, pa se nekako okrenuo u jednosmjernoj ulici koja ima samo jednu fizički slobodnu traku i udario te ponovo svojim zadnjim lijevim dijelom, što je fizički neizvodljivo na toj lokaciji?!?
3. Zaobljeni komad stakla fara može biti samo od Mercedesa W203 kao što je neko napisao.
4. VW Golf 3 nigdje nema onakvu rebrastu crnu plastiku a kamo li naprijed.
5. Nije niko idiot da udari nekog, pobjegne i takav udaren auto objavi na pik.
Tebi na dušu, ja vidim da ti nije ni bitno koga ćeš okriviti jer gledaš samo pare, strah me da će neko ni kriv ni dužam popušiti zahvaljujući tvojim "vezama i vezicama".
1. Ne vidis da je zamijenjen far? Lahko bi bilo zamijeniti i blatobran, cak i haubu...
2. Ostecena mu je i lajsna sa lijeve strane na zafnjim vratima, sto znaci da je vrlo lahko, u panici, zgulio i lijevu stranu, i lijevi karambolku...
3. Nisam strucnjak za dijelove i djelice auta, ali pretpostavljam da u policiji neko jeste, oni ce da kazu...
4. Pogledaj odgovor pod 3.
5. Mislim da bi vrlo lahko mogao da bude idiot, ne znam kako ti ne znas sta se sve desava, i koliko su ljudi u prosjeku glupi...
P.s. Nemam nikakvih veza i vezica, i ako je kriv, neka ga popusi, a ako nije, nece ga ni popusiti... Sto se tice naplate, ja cu naplatiti svakako, samo bi mi bilo drago, ako jeste kriv da ga popusi, eto toliko...