Isti problem sam i ja imao ...
Znaci mijenjao sam motor u svom fiatu, koristio sam autic kojegg je stari prije vozio forda ... i odvezem majstoru fiata , kaze bice za 10 dana .. poslije 10 dana zove kaze nije to to .. treba neke podizace ovo ono , i to se oduzi na 3 mjeseca , i dolazi do problema gdje nam je auto potrebno za posao a fordu table izasle ... lijepo BICE , BICE , BICe .... oduzilo se do augusta .. znaci od 8 mjeseci lik drzi auto ... furka je bila motor uvijek otvoren tam vam ...
Sve kad smo izracunali sto smo uzimali nove djelove oko 1800 KM , i plus ruke et 300 KM ... stari molio za auto , fkt molio ...
I dodje taj dan kad je auto sastavljeno , stari popizdio ... koliko smo duzni , kaze 2100 KM ...
I lijepo stari , kako su fordu izasle tablice pa do dana preuzimanja svaki dan po 50 KM rekao mu da ce naplatiti , sve se na kraju svelo na nekih 200 KM sto je stari dao fakticki za gume
Sjednemo u auto , i pravac ovlasteni servis novi motor u roku 24 h bio upakovan i evo sluzi bez ikakvih problema ...
Sad u garazi imam ispravnog fiata , i rezervni motor s puno novih djelova koje smo kupovali
Ja sam problem tako rijesio ....