Član
trebam mi hitno slika od unutrasnjosti od golfa 2 ali di je ugradjen u kontrolnu tablu lcd monitor od dvd-a
sub3r je napisao(la):to je golf 3.....
ako ti moze sta pomoci
24ventila je napisao(la):
zen3dom je napisao(la):kao prvo promjeni naziv teme, inace ce ti je admini obrisati, a kao drugo mogao bi malo specificirati gdje tacno da bude display, jer neko ga ugradjuje gore kod kasete ispred suvozaca, a neko dole u konzolu kod mjenjaca, a opet neko prepravi onaj dio gdje dodje kasetofon i ventilacija pa tu ubaci a ovo dvoje izmjesti....
[/quotti
ti si vidim skuzio....nije vazno bila gore di je ventilacija...ili dole u konzoli...moze i jedno i drugo
sub3r je napisao(la):sta mislis ovako, samo s druge strane kod tebe dodje naravno
sub3r je napisao(la):nista, drago mi je da sam mogao pomoci
uglavnom, kako god uradio.. izgledat ce lijepo, ali kako zen3dom rece, rizik ti ja malo zbog lopova
Mozda ovak,samo da pomognem!?;zen3dom je napisao(la):sub3r je napisao(la):sta mislis ovako, samo s druge strane kod tebe dodje naravno
ova ti je po meni odlicna samo sto je rizik radi lopova, ali toga si valjda vec svjestan......
a eto momci su ti vec postavili moguce kombiinacije pa odluci koja je naj....
Mozda ovako,samo da pomognem!?;zen3dom je napisao(la):sub3r je napisao(la):sta mislis ovako, samo s druge strane kod tebe dodje naravno
ova ti je po meni odlicna samo sto je rizik radi lopova, ali toga si valjda vec svjestan......
a eto momci su ti vec postavili moguce kombiinacije pa odluci koja je naj....