:icon_smile: samo da znate da je vlaca moja desna ruka oko tuning-avladica85 je napisao(la):Niste ni svjesni sta nam Ljuboje sprema sa kecom,bice tu jos iznenadjenja:icon_smile:
jebo li te...znas ti vec ko....kupuj nesto pa da sredjujemo...vladica85 je napisao(la):ma znas i sam da ne moze,ne da Rade,zato cu ja da pokusam da zaradim i da skupim neke crkavice pa da kupim nekog solidnog kecmana ili nekog matorog Civica:lol:
Schumi je napisao(la):Heh meni se svidja,rat style je bas rijedak na ovim prostorima
ljuboje je napisao(la)::icon_smile: samo da znate da je vlaca moja desna ruka oko tuning-avladica85 je napisao(la):Niste ni svjesni sta nam Ljuboje sprema sa kecom,bice tu jos iznenadjenja:icon_smile:
keca...
vlaca moras i ti poceti tjunirati svoj MPI... :icon_smile:
rugabet je napisao(la):De gustibus non discutabant...(o ukusima netreba raspravljati..)
Golf 1 TDIntercoler je napisao(la):iskreno taj stil mi se nesvida,al bitno je da se tebi svida.
kad sam poceo raditi svi su me upucivali na german style,ali ja volim kako s foruma kazu plastika tuning,sto cu i uradit na proljece sad je na german stylu
pozz........vazno je da se tebi svida