Stilo Član 10.10.2012 #556 ih morao sam jos neki dan kupovati u kanister, majstori mi potrosli valjda se vozikali malo kulirali :lol::lol:
ih morao sam jos neki dan kupovati u kanister, majstori mi potrosli valjda se vozikali malo kulirali :lol::lol:
adi187 Član 11.10.2012 #557 Hoce i oni malo sa stilom da se vozaju :lol: Meni su kreteni vozajuci se felgu savili :icon_rolleyes:
Hoce i oni malo sa stilom da se vozaju :lol: Meni su kreteni vozajuci se felgu savili :icon_rolleyes:
adi187 Član 03.11.2012 #560 nema kad pisat kak je napravio auto samo bari kolegice po fakultetu, hoce svaka sa stilom da se voza
Stilo Član 03.11.2012 #561 ma druze ne voza a i svjedno mi je iskreno,danas su me natjerali da ga registrujem i sta cu odem zavrsim to
ma druze ne voza a i svjedno mi je iskreno,danas su me natjerali da ga registrujem i sta cu odem zavrsim to
Stilo Član 04.11.2012 #565 nije pogotovo sada kad vidim plodove truda i cekanja tolikog! :icon_smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
nije pogotovo sada kad vidim plodove truda i cekanja tolikog! :icon_smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Stilo Član 15.12.2012 #566 malo se testirale zimske gume Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
adi187 Član 16.12.2012 #567 neka si malo razgrnuo snijeg drugim ucesnicima u saobracaju Bilo je struganja zastitom sa ovim oprugama
neka si malo razgrnuo snijeg drugim ucesnicima u saobracaju Bilo je struganja zastitom sa ovim oprugama