Član
Jel ovo na prvoj slici ruka od Terminatora? :lol: Ludzak si u pozitivnom smislu
Little Dragon je napisao(la):Jel ovo na prvoj slici ruka od Terminatora? :lol: Ludzak si u pozitivnom smislu
technoGeek je napisao(la):Ti si dokaz da bi mi iz Bosne bili najjaci tuneri, samo nas plate zezaju :icon_cry:, sve najbolje u daljem radu
BaXRS4 je napisao(la):technoGeek je napisao(la):Ti si dokaz da bi mi iz Bosne bili najjaci tuneri, samo nas plate zezaju :icon_cry:, sve najbolje u daljem radu
Pogotovo bi ti bio :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Armin NHF, samo naprijed. GTBoard pati za tobom
ArminMkiv je napisao(la):Gtboard me zove svake godine na njihov event, ali fale mi dragradial gume da smijem vozit preko 300 sa traction. One su vrlo skupe
BaXRS4 je napisao(la):technoGeek je napisao(la):Ti si dokaz da bi mi iz Bosne bili najjaci tuneri, samo nas plate zezaju :icon_cry:, sve najbolje u daljem radu
Pogotovo bi ti bio :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Armin NHF, samo naprijed. GTBoard pati za tobom
MuMa je napisao(la):evo ja tek sada vidio temu svaka cast druze ) masina je samo takva
ArminMkiv je napisao(la):Hvala
MuMa je napisao(la):evo ja tek sada vidio temu svaka cast druze ) masina je samo takva
Jedva cekam da se vratim kuci, bio sam u Kini evo preko 2semice sa poslom, i vise su mi ovi kinezi dodijali, skugdje ih ima ovdje u Sanghai:u