Član
dobar ford...kad stavis felge drugo auto ce da bude....
Floyd je napisao(la):Fiste je napisao(la):Dobar fordina, ipak je to ford....:icon_smile: floyd samo tako nastavi, i kakvih jos planova imas???????...................
Mislim da si mi poznajemo.....?????:lol::lol:
i ja mislim da se poznajemo :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: dal ti nisi onaj sto ga zovu zaljubljeni :lol: :lol: :lol: a sto se tice planova sve u svoje vreme
M A R E X je napisao(la):Floyd je napisao(la):Fiste je napisao(la):Dobar fordina, ipak je to ford....:icon_smile: floyd samo tako nastavi, i kakvih jos planova imas???????...................
i ja mislim da se poznajemo :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: dal ti nisi onaj sto ga zovu zaljubljeni :lol: :lol: :lol: a sto se tice planova sve u svoje vreme
Ee Fiste nisam znao da te tako zovu pa sta je reci??? :lol::lol::lol::lol:
Fiste je napisao(la):M A R E X je napisao(la):Floyd je napisao(la):Fiste je napisao(la):Dobar fordina, ipak je to ford....:icon_smile: floyd samo tako nastavi, i kakvih jos planova imas???????...................
Ee Fiste nisam znao da te tako zovu pa sta je reci??? :lol::lol::lol::lol:
A jbg. nisam ni ja znao:lol::lol::lol::lol::lol:
M A R E X je napisao(la):A gdje zatamljenja zadnja sajba, i nalje !?