Član
djtopa je napisao(la):Prodajem ja amortizere i opruge s Integre:icon_biggrin:
narucio sam danas farove kristalne JDM i felge stizu sutra tako da ce amortizeri malo pricekati... al svejedno koliko trazis da znamo?
memi je napisao(la):Dobre su fele milose,mislim da ce joj fino leci...samo laganica krenulo se fino raditi..a de mi reci koliko te kesha izasao sticker ?
Stamba_EG je napisao(la):memi je napisao(la):Dobre su fele milose,mislim da ce joj fino leci...samo laganica krenulo se fino raditi..a de mi reci koliko te kesha izasao sticker ?
Hvala
izasao me oko 8km,ebay stigao je bas brzo
I inace da ne zna ko za koliko dodju farovi kad se naruce preko ebay-a?
kad mi se neka svidi ja ti javim pa mi odradis.. vidio sam kod tebe i odlicne sumario05 je napisao(la):Stamba_EG je napisao(la):memi je napisao(la):Dobre su fele milose,mislim da ce joj fino leci...samo laganica krenulo se fino raditi..a de mi reci koliko te kesha izasao sticker ?
Hvala
izasao me oko 8km,ebay stigao je bas brzo
I inace da ne zna ko za koliko dodju farovi kad se naruce preko ebay-a?
ja stiker izradio sebi za 5KM (sutra slika)
btw pogledajte u mene na sajbama mogca narudba da i vama odradim :icon_smile:
hahaha, onda necu ni pitati :lol:mario05 je napisao(la):slobodno
kad bih ti pricao kako radim nebi mi vjerovao :lol:
memi je napisao(la):Milose jel ti nju komplet lakiras ?Nesto nisam povezao sad ovo sve unazad....Mogao bi i fele pljusnuti u bijelo a?
vidjecu jos,vidio sam par slika sa bijelim felgama i odlicno izgleda,al vidjecu nisam jos siguranmario05 je napisao(la):bijela boja bi bila odlicna na crvenom autu... cak i ja razmisljam svoje Rote okreciti u bijelo.. a mozda i u grafit sivu...