Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pa jest jos toga je uradeno,drugi snimak za koji dan, na tockovima je , hahaha cekam da diskovi budu zavrseni, ljudi treba mi motor, 1600,sve sto sam nasao ili nevalja ili je preskupo,, ili sta mislite o ugradnji vodenog hladenja,,,
Motor ostao fabricki, znaci nista nista nije radeno osim sto je bojeno, i stavljeno je elektronko paljenje (t.y. musa) novi kablovi (uhhh skupii),novo sito, i tako . a taj adater naprijed je napravljen od punog zeljeza i jako jako je cvrst , a na snimku se cini da je to labavo , a nebi trebalo nista spast jbg,, drago mi je da si pogledao. pozz
isuto ulje iz mjenjaca i motora,nasuta nafta u mjenjac i motor,prosuta nafta, nasuto malo ulja u mjenjac i motor, prosuto to ulje, nasuto novo ulje u mjenjac i motor, rezultat motor mekse i ljepse radi , kanta puna blata i vec cega sve nema ,,
E ovako .. zvao sam novus i oni mi kazu da uopste nerade vise sa lexanom i misle da je to jako testo izvest ,( da s e napravi zadnja sajba za bubu), e ja bi vas molio da mi nekog preporucite ko to moze da uradi ...Hvala