Limpi je napisao(la):
@Leta_AvantGarde_
fazon je sto bi "tjuneri" kod nas da rade nfs, ili neki extremniji stayling, a budzet pa ni za postene fele... i onda nastaje cirkuzanje, plasticarenje koje je u vecini slkucajeva, nigdje veze i sl... ima auta iz bih koja su po staylu redovno, extremnije uradjena, ulozeno i novca i truda, pa se ne pljuju(u vecini slucajeva), ili da se na forumu pljuju auta sa worthese i sl .... al ne ide npr. budet 111 eura, 11ode na plave diode trakice i sl, ostane joja i sada, branike i sve za to da se radi...
Idemo u off ali nema veze:lol: Ma shvatam ja tebe u potpunosti, samo ovde ako neko nesto uradi lose odma pljuvanje i vrijedjanje, i rijetko ko(nije iskljuceno) da kaze e kolega ja mislim da to ne valja, mogao si to ovako ili onako, a ne odma sranje, katastrofa, i ostali komentari! I garantujem da velika vecina foruma se razumije u tuning ko ja u zensku sminku( cast izuzetcima)! Pa sve neki vrsni kriticari i cuneri a gdje su njihovi projekti, nabiju felne, folije, opruge i tuning! Ja sanjam i mastam otome da napavim od svoje 190-ke EVO(wanna be EVO
), to jest samo bodi kit, da me ko ne shvati pogresno, jer tesko da cu imati para da kupim, pravu(mada mozda nekad,nikad sene zna
), i kada bih to napravio, pola foruma bi reklo vidi budale i sanka,cirkusa i spojlera i plastikanera
, zbog toga bi se tesko i odlucio da objavim na forumu! Bez veze da se nerivarm citajuci kojekakve komentare . . . A i to sto se tice para, neko odvoji od usta, ustedi da bi nesto uradio, pa bolje ga posavjetovat kako sta, a ne odma u oci skakat! Ko radi taj i grijesi! I svi smo tu da pomognemo a ne da vrijedjamo! A ima jos nesto, bar ja sam primjetio, da se nekako uvazavaju najvise misljenja vas aktivnijiih, koji ste duze na forumu,da ne kazem "popularnji", sad da ne navodim imenom,ali ako taj neko kaze ne valja, svi ostali ne valja, i ako mozda ne misle tako
kud svi tu i mali mujo
mislim to je moje vidjenje situacije, mozda i grijesim!