Zizi je napisao(la):dobar pug, samo jos folije na bočna stakla i na zadnje staklo i bice extra
soffa je napisao(la):maa ko svi ostali samo ga felgice otvaraju..ja bi mu lajsne na branicima i vratima u boju auta i neki sticker da bude malo drugaciji..
a bio sam ga malo naslonio i pukli mi nosaci branika i od fara. onda kupim farove branik sa ovom sacastom plastikom i ofarbam branik i haubu jer je bila od kamencica ostecena.Jesi kupovao branik ili si na svom izbušio rupe za maglenke?
hvalaFin pezov
Slabo sam i ja bio na forumu nemam vremena. Posao me slomi cura jos imam golubove jedva sve stizem al eto dobro je. Sad najvise odmaram u BMW-u a i pezo se voza redovno. Zao mi ga prodat to nije normalno heheMorat cu se i ja malo aktivirat vise oko svog, pa da i ja postam malo
U mene nema esp ali jos nikad nisam stao nigdje hehe kad svi stanu ja idem, a i sa bmw izlazim normalno jos imam finog brda prije kuce. Visak mi je pezo ali necu ga prodavati. Motor slusa samo tako 120 hiljada je kod mene presao nikad nikalvi problema. Zamjenio mu zadnji trap sad cu turbinu radit malo se cuje, skoro 200 hiljada je presao pa za svaki slucaj udradit je. kvacilo moram nesto mi se cuje kad ga pritisnem i registracija mi za 20 dana. Ne ispati mi se prodavat ulozit 1500 2000 a pala im cijena skroz.Nemoj ni prodavat ako te slusa, i ja imam jos jedan auto ali se pezo vozi redovno. Na ljetnim sam gumama, doduse novim, i evo sve ovo otkako je snijega sam pokretan, nigdje nisam zapeo, onaj esp je sila.da nema njega ne bi mogao na ovim gumama