coa92 Član 01.10.2013 #1 DAJTE KRITIKE. OVO JE BILO NA BRZINU SLIKA JE SA INTERNETA ORGINAL PHOTOSHOP
coa92 Član 01.10.2013 #3 Amer_89 je napisao(la): Mogao si bar nesto izmjenjat Kliknite za proširenje... HAAAHAHAHAH jbg ovo sam nesto gledo one tutorijale pa da probam neznam vidi li se malo sam mu krov spustio
Amer_89 je napisao(la): Mogao si bar nesto izmjenjat Kliknite za proširenje... HAAAHAHAHAH jbg ovo sam nesto gledo one tutorijale pa da probam neznam vidi li se malo sam mu krov spustio
soffa Član 01.10.2013 #5 maa neka baa sledeca je sigurno bolja..probaj drugu boju zatamniti naci odg felgice spustiti pravilno imas to sve na tutorialu..
maa neka baa sledeca je sigurno bolja..probaj drugu boju zatamniti naci odg felgice spustiti pravilno imas to sve na tutorialu..
coa92 Član 01.10.2013 #6 soffa je napisao(la): maa neka baa sledeca je sigurno bolja..probaj drugu boju zatamniti naci odg felgice spustiti pravilno imas to sve na tutorialu.. Kliknite za proširenje... i ja se nadam. hvala
soffa je napisao(la): maa neka baa sledeca je sigurno bolja..probaj drugu boju zatamniti naci odg felgice spustiti pravilno imas to sve na tutorialu.. Kliknite za proširenje... i ja se nadam. hvala