moj mali projekat

moj mali projekat

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ovo je par slika mog projekta nastavak aBd ide ove godine sve sugestije, pohale i kritike neka idu ovdje.
:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
ako je offtopic neka ide na moj racun :icon_smile:
ovako se pocelo
[attachment=12756]
[attachment=12757]
[attachment=12759]
[attachment=12758]
ovako je sad zasad nastavak slijedi na proljece inace dimenzija je deset sa deset visine cetri metra i imace dvije dizalice.

Član
e ovako ovde se nema sta kritizirat mislim da si pametno ulozio lovu puno srece i para da to sto prije zavrsis i da otvoris radionicu

Početnik
Stavi vrata na daljinski, plocice uradi do visine dva metra, pod uradi glazuru i masnom bojom.. ;)

Početnik
Oggy je napisao(la):
Stavi vrata na daljinski, plocice uradi do visine dva metra, pod uradi glazuru i masnom bojom.. ;)

a na mjesta gdje ce ici stubovi od dizalica stavi malo vise armature i deblji sloj betona ;)

Legend
super..... i gledaj rijesi grijanje,nista bolje nego kad je vani minus.....sjedas u suh i topao auto , puno srece u radu....polako i kvalitetno , to se radi jednom ;)

Član
Pametno ulaganje, imam pitanje koje se osobno mene tice (ceka me izgradnja kuce). Koliko te to dosad sazidano doslo novaca? Moze i na PM.

Unaprijed hvala

Član
Svaka cast kralju...
Imam ti jedan prijateljski savijet...Imam isti dimenzija garazu i kada sam dosao do vrata ispostavilo se da imam zajeban problem...
Segmentna vrata za ovakav obijekat izadju oko 8 000...jebeno preskupo...jednostavno sam ih suzio i snizio posto mi ulaze samo osobna auta pa sam ustedio para i para i dobio na sirini unutra...Razmisli dobro!!

Član
GOLFVR6 je napisao(la):
Pametno ulaganje, imam pitanje koje se osobno mene tice (ceka me izgradnja kuce). Koliko te to dosad sazidano doslo novaca? Moze i na PM.

Unaprijed hvala

Ma sve zavisi kakav objekat pravis i nemozes stari nikad znati tacno koliko ce te izaci...kolko god ti izracunas...racunaj da ce te izaci par milja vise...majstori odrase jarane...materijal je bio skup pogotovo zeljezo...ono je zara...al eto malo je spalo sad...jbg ja skoro zavrsio sa tim projektima pa ko malo znam...

P.S sretno u ovom projektu...

Član
hvala svima na iskrenim cestitkama bice jos slika unutrasnjosti i obasnjenja kako sam ja to zamislijo ;);)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.