Moj Golf mk3

Moj Golf mk3

Golf 3
Motor: 1.9 Diesel
Godina: 1997
Kupljen 2009 godine i izgledao je ovako

Uploaded with ImageShack.us

Kasnije mali problemi sa limarijom,sto je inace mana Golfu ove generacije,pa sam morao neke dijelove mijenjati,farbati i tako to,usput uradio prednju karambolku,zatvorio,kupio angel eyes farove,xenone,maska bez znaka,siroki spojler na karambolku i td i td...

Daljnjih planova ima,prije svega oko stavljanja nekog jaceg motora,spustanja,felgi,unutrasnjosti,ali samo bez zurbe :D

Član
dobar Golf koliko se vidi, samo daj nam nekih boljih slika, ova jedna kompletnog je po mraku ;)

Član
neka nas ima :cool: fina trica, i ja sam u sebe morao raditi isto limariju a 97god... cini mi se da sam te danas u prolazu vidio u gradu kod doma armije :icon_question:

superman je napisao(la):
neka nas ima :cool: fina trica, i ja sam u sebe morao raditi isto limariju a 97god... cini mi se da sam te danas u prolazu vidio u gradu kod doma armije :icon_question:

moguce je,non stop se vrtim po gradu,dan i noc...
mana im je limarija,oba blatobrana su mi bila truhla dole pri dnu kod tocka,prag desni otiso,kutija na patosu kuda crijeva od goriva prolaze,sve truhlo bilo i sad uradio,nove blatobrane stavio,prag nov,dole povario i sve ofarbao...da ti nije crven blatobran prednji lijevi,danas sam tu tricu zapazio kod doma armije i sjedio je neko unutra?

Član
Ajdin999999999 je napisao(la):
superman je napisao(la):

moguce je,non stop se vrtim po gradu,dan i noc...
mana im je limarija,oba blatobrana su mi bila truhla dole pri dnu kod tocka,prag desni otiso,kutija na patosu kuda crijeva od goriva prolaze,sve truhlo bilo i sad uradio,nove blatobrane stavio,prag nov,dole povario i sve ofarbao...da ti nije crven blatobran prednji lijevi,danas sam tu tricu zapazio kod doma armije i sjedio je neko unutra?

evo ti moja
http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=47856