moj audi A4 B5

moj audi A4 B5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo da i ja predstavim svoj bolid:audi A4 B5 1.9TDI 90KS(lafa kompjuterski pojacan na 110,nebi reko da ima razlike).Inace je prva serija ovog audija 95godiste,ima digitalnu klimu,crna koza,metalik boja,remus auspuh sa 2 rore...Muziku sam mu neku uradio al je jos slaba uskoro ce ABD jaca,farovi ce ici crni angle eyes sa xenonima,stopovi ce isto biti tamni....trenutno na njemu felgice 195/60/15,kanim se uzeti 17"...i onda sve u granicam normale doradjivati:icon_mad::icon_mad:[attachment=16271][attachment=16272]:spam::spam::spam::spam:

Član
ne valja ti audi nista :) kesa

ja bi ti preporucio na prvom mjestu da to spustis , ko kozica je :)
jesi gledo onog na sickom

Legend
Hehe isti je ovakav bio Hukin Audi, sa nesto vise djidja kasnije. Gdje je kupljen ovaj ??

adel_tuzla je napisao(la):
evo da i ja predstavim svoj bolid:audi A4 B5 1.9TDI 90KS(lafa kompjuterski pojacan na 110,nebi reko da ima razlike).Inace je prva serija ovog audija 95godiste,ima digitalnu klimu,crna koza,metalik boja,remus auspuh sa 2 rore...Muziku sam mu neku uradio al je jos slaba uskoro ce ABD jaca,farovi ce ici crni angle eyes sa xenonima,stopovi ce isto biti tamni....trenutno na njemu felgice 195/60/15,kanim se uzeti 17"...i onda sve u granicam normale doradjivati:icon_mad::icon_mad::spam::spam::spam::spam:

daki je napisao(la):
Hehe isti je ovakav bio Hukin Audi, sa nesto vise djidja kasnije. Gdje je kupljen ovaj ??
kupljen je u kalesiji prije 4 godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.