mobiteli na TESTu

mobiteli na TESTu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Sony Ericsson koji sam god imao sve naj ,a kad god uzimam nov mob.onda je to Sony ,a jel zna netko koliko je para ovaj SE Satio i imal ga kod nas ikako

Član
RCat.. to je mobitel... ovo samsung i slični.. nah.. bar za mene, volim dodavat razne programčiće (i igre) fino besplatno na mob, a za to su najbolji sony ericssoni bilo koji, i od nokie zbog symbiana, eto ga sad i u SE.. fino fino, tu se praktički sve da mijenjat, i pun je net programčića,igara i svega.. na samsung npr još nikad nisam ništ uspio prebacit da radi..

Administrator
sutra cu malo slikati s m8910 pa da vidimo na sta to lici :icon_rolleyes:
meni je mob zanimljiv 7 dana i onda svejedno

Član
jedan prijedlog od mene . . . mogle bi se staviti cijene ovih telefona s testova da znamo(koga znaima) kolko to zadovoljstvo kosta a nebi bilo loshe ni staviti testove nekih "normalnijih" telefona mislim cijenom pristupacnijih jer koliko vidim ovi dosad sto su stavljeni sve su cijene zara preko 500 km :icon_rolleyes:

Član
_JokeR_ je napisao(la):
joj Rcat isti ukus i u mobitelima ja sad imam w960i stara vijest al je boli glava ;)

postajes mi polako.... :icon_confused::lol::lol

sony satio izlazi tek negdje u oktobru, nisam mu jos nigdje cijene nasla. ja imam vise mobitela ali uvijek nosam sony sa sobom. sad je crko (letio malo kroz zrak i izgubio se dio lol) ali je na popravku. moja nesreca je nazalost nokia, da ne znam koji, ja uhvatim neki slab akku tako da me iznervira. ne kazem da nokia ne valja, ali nokia u mojim rukama ne valja nikako :lol:

Član
ja jedva čekam da ljudi počnu kupovati digitalce ako žele škljocati okolo, mob je za.. zna se za šta je mob :p

citao sam malo o sony satio-u na njihovom site-u (ne mozes ga posjetiti a da ne primjetis najavu ovog moba) i po njihovim riječima opet bum na tržištu i još jedan bestseller, kao što su nekad bili T610, K700, K750 itd :) (bilo ih ko vw-ova)

Član
moj trenutno naj mobitel:

Sony Ericsson S500i
spring yellow

S500i_frontandside_image_spring~yellow.png

Size

* 99.0 x 47.0 x 14.0 mm
* 3.9 x 1.9 x 0.6 inches

Weight

* 94.0 gr
* 3.3 oz

Screen

* 262.144 color TFT
* 240x320 pixel

Available colors

* Mysterious Green
* Ice Purple
* Contrasted Copper
* Spring Yellow

Memory

* 12 MB* memory
* Memory Stick Micro™ (M2™) support (up to 2 GB)
* Actual free memory may vary due to phone pre-configuration

Networks

* GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900

Talk time

* 9 hours

Standby time

* 370 hours

Cijena

* 250 - 300 KM

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s500-1983.php

Jedine mu mane, tastatura + otvaranje za akku/karticu. Tipke se brzo polome :( Meni je nakon mozda mjesec/dva prvo jedna tasta se "prepolovila", mogu ja nju i dalje koristiti nije problem, ali nakon par dana su se i druge pridruzile. Posto je materijal tastature veoma tanak. Na garanciju mi sad mjenjaju. A treba uhodati otvaranje zadnjeg poklopca za batteriju.

Inace odlican mob. naknadno kupljena emory kartica dodje sa stickom. tko voli preko moba muziku slusati, ovim ce biti zadovoljan.

Jao po pitanju mobitela meni je vrijeme stalo na nokiji N70 (koju imam);)

Kaki su ba ovo fazoni,12 mpx kamera,vatafak? Koja glupost ne mogu vjerovati kako navlace kupce.Ajd dobro!

Uglavnom mocne stvarke,stvarno nisam znao da su mobiteli toliko napredovali.:icon_eek:

Član
oj hljebe 12 Mpx, ne mogu da vjerujem...mislio sam da je 8 vrh...
svaki po danu napravi super sliku, al po noci, nula!
vala, nosam nokiu 1208, nekad placesna 45 na kiosku (sad je 35) u m:tel-u...nema nista, al baterija traje 5 dana, to je najvaznije...

Član
Faya_M5 je napisao(la):
vala, nosam nokiu 1208, nekad placesna 45 na kiosku (sad je 35) u m:tel-u...nema nista, al baterija traje 5 dana, to je najvaznije...

probaj nekim novijim... cybershot bilo koji, nema zajebancije.. (za mobitel)

Član
k800 je imo dobar blic,i slike nocne pravo dobre,dok recimo sve novije sto sam imo nije moglo imati slike kao k800

upravo... i sto se tice fotografija, pogotovo po noci, Sony je po mom misljenju definitivno najbolji brand...

mada, sada gotovo svaki (osim onih sa kioska :lol:) imaju relativno dobre kamere... meni je bitno da ima GPS, tako da se moze instalirati Garmin, jer mi je 100x korisnije to nego aparat...
Sarajevo je predobro odradjeno Adriaroute-om...

da, bitno je i da ima Wi Fi jer ga ima po cijelom gradu :)

Član
corrado je napisao(la):
Faya_M5 je napisao(la):

probaj nekim novijim... cybershot bilo koji, nema zajebancije.. (za mobitel)
jest, al opet se ne moze poredit ni sa jednim aparatom iste, pa cak ni manje rezolucije...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.