dohc24v Član 26.04.2011 #17 Ooooooooooooooo....YoYo....:lol: Stiže i ti na forum Šta reći za caketa sem pohvala na odrađenom poslu na cijelom autu:smajli12:
Ooooooooooooooo....YoYo....:lol: Stiže i ti na forum Šta reći za caketa sem pohvala na odrađenom poslu na cijelom autu:smajli12:
dadao_style Član 26.04.2011 #18 prekrasan auto vidimo se u splitu bili smo ja i dzinn prosle a vidimo se i ove ako bog da pa da to pregledamo
prekrasan auto vidimo se u splitu bili smo ja i dzinn prosle a vidimo se i ove ako bog da pa da to pregledamo
pioneer_09 Administrator 26.04.2011 #19 odlican auto... napokon si ga predstavio... felgice mu odlicno leze
golf2 Član 26.04.2011 #23 prelijep golf svaka cast na radovima i izboru felgi zelja svakog ljubitelja VW-a... :icon_eek:
im-mijo-g2 Član 26.04.2011 #25 kako si došao do naljepnica vw club croatia... posebno te manje što je na bočnim prozorima... inače je kec
kako si došao do naljepnica vw club croatia... posebno te manje što je na bočnim prozorima... inače je kec
s1ck Član 26.04.2011 #26 .nOKe je napisao(la): strasan ! mozda da su male stope, bio bi bas full, ali i ovako otkida ! Kliknite za proširenje... citas mi misli, ili da su bar obicne! svejedno prelijep je sve 10 pogotovo boja
.nOKe je napisao(la): strasan ! mozda da su male stope, bio bi bas full, ali i ovako otkida ! Kliknite za proširenje... citas mi misli, ili da su bar obicne! svejedno prelijep je sve 10 pogotovo boja
D dzinn16v Član 26.04.2011 #27 im-mijo-g2 je napisao(la): kako si došao do naljepnica vw club croatia... posebno te manje što je na bočnim prozorima... inače je kec Kliknite za proširenje... Uclani se u club i dobijes...ili napravi sam,ali mi je bzvz reklamirati nesto a nisi u clubu
im-mijo-g2 je napisao(la): kako si došao do naljepnica vw club croatia... posebno te manje što je na bočnim prozorima... inače je kec Kliknite za proširenje... Uclani se u club i dobijes...ili napravi sam,ali mi je bzvz reklamirati nesto a nisi u clubu