M marko mk1 Član 20.04.2012 #137 evo hauba je gotova, vec je odvezeno sve skupa u komoru, sutra ako stignem sve obaviti, u ned sam u gradiskoj na TS....
evo hauba je gotova, vec je odvezeno sve skupa u komoru, sutra ako stignem sve obaviti, u ned sam u gradiskoj na TS....
M marko mk1 Član 20.04.2012 #139 ako idemo sa mk1 onda rano, oko 7h da stignemo prijaviti auto.....ako ja to ne obavim sutra, onda ce mo oko 9 sa mk4, tap....
ako idemo sa mk1 onda rano, oko 7h da stignemo prijaviti auto.....ako ja to ne obavim sutra, onda ce mo oko 9 sa mk4, tap....
D dzinn16v Član 26.04.2012 #142 pioneer_09 je napisao(la): Ima li kakvih novih slika? Kliknite za proširenje... Nema vremena on za slikanje...evo zuji po gradu cijeli dan...ne izlazi iz auta:lol::lol:
pioneer_09 je napisao(la): Ima li kakvih novih slika? Kliknite za proširenje... Nema vremena on za slikanje...evo zuji po gradu cijeli dan...ne izlazi iz auta:lol::lol:
M marko mk1 Član 27.04.2012 #143 Zum zum zuuuum, hehehhehe, neam vremena za neeke dobre slike, za viked idem u duubrovnik na vwcc Meet pa mozda bude koja cool slika...
Zum zum zuuuum, hehehhehe, neam vremena za neeke dobre slike, za viked idem u duubrovnik na vwcc Meet pa mozda bude koja cool slika...
M marko mk1 Član 03.05.2012 #144 evo bio sam u dubrovniku, bilo je odlicno, par slikica golfa pogled na Dubrovnik