mitsubishi space star 1.9 DI-D ?

mitsubishi space star 1.9 DI-D ?

BHT Ovisnik
pozdrav,zanima me ovaj auto,susjedu mi treba,moze ga dobiti jeftino od rodbine,2001 godina,130 000 presao,garaziran,na cesti bi ga izasao 4000km !
kaze da je renault motor,da li je taj DI-D isto sto i dti ili ? vidim da je razlika u 2kw u snazi pa me zanima,ako je renault motor onda valjda nije problem za dijelove,kakvi su ostali dijelovi,moze li se naci,nije bas cesto auto,limarija hajde manje vise nekako,mehanika mi je vec bitnija... do vikenda bih volio znati bilo sto sto znate,sto ste culi,nebitno,sve pisite jer neznam nista:cool:
hvala
 
Član
Motor je dobar al podvozje je kurcu, slaba zvucna izolacija , problemi sa elekrikom , djelovi skupi , bolje uzet golfa 2bogami, ovo je iz licnog iskustva , imo ga u familiji , zavrsio je na smecu ,
 
BHT Ovisnik
znaci da ipak ne uzima aaaa ? moze uzet golfa 4 tdi,malo udarnea vrata jedna i druga,presao oko 280 000,pa nezz kolko more biti ulaganja,njemu se sviđa vece auto
 
Član
rodjak ima Carismu, 1,8 dizel, ne zali se uopste...dijelova sigurno ima, samo raspitaj gdje
u sarajevu ima Japan auto, vjerovatno oni drze, pa nazovi, pitaj
sto se tice spacestara, ja sam ga htio sebi kupit,al naletim na astru i nisam
 
BHT Ovisnik
sve su sanse da nece,pitao sam na piku sto ljudi prodaju pa nitko ne odgovara,samo mi jedan rece je dobar motor (nije mi odgovorio jel renaultov) i kaze da on samo servise radi da to ima
 
Član
Jeste Renaultov , 1.9 dCi , solidan motor i uopšteno solidan auto.;)
A te priče-nema dijelova , zaboravi , to su priče od prije 40 godina , nemoj francuza-skupi dijelovi , nemoj japanca-nema dijelova i nemoj talijane-krševi , samo je švabo zakon :lol:
Što se tiče redovnog održavanja (remenje , filteri , trapovi , kočnice...)sve imaš u Japan autu , a većina stvari je ista kao u Carisme i Volva S/V40.
Možda jedina mana u slučaju sudara malo teže naći dijelove , nema kao za VW-a na trafici.
 
BHT Ovisnik
da,zato pitam,ako je renaultov motor mehanike bi trebalo biti,a na otpadu sumnjam da ih ima jer nije standarno auto,al ovaj covjek sto mu je mislio dotjerat valjda ga mislim svom starom potjerati ipak,da njemu nesto drugo nađe... ako ne upali ovo kakve su zafire dieseli,one imaju lanac jel tako ?
 
Član
opela ganjaj samo sa 2 litra motorom, ako gledas dizele
imaju lanac, mana im je pumpa, koja se rijesi za paar stoja i miran si
naravno, u slucaju da je ok auto, da nije skalamerija...
benzinci nemaju vecih problema
 
Top