Član
M A R E X je napisao(la):Odlicna masina
hvala
M A R E X je napisao(la):Odlicna masina
LSD je napisao(la):max respect za vozilicu
planovi???
edoze je napisao(la):mocan mitsu,koliko je KS?znam da je ovaj motor u starijem galantu imao 147KS cini mi se
0g1 je napisao(la):mozel koja slika unutrasnjosti ?
djavolica je napisao(la):Sigao jos jedan sa 3 dijamanta
Odlično, samo neka nas što više, a čim ima taj motor ne može da ne valja auto
tvrdoglavi je napisao(la):extra autic,samo produzi pragove da budu u liniji sa branicima
uco_opc je napisao(la):Ah a vidi i malog s OMVa neka neka ,sta je ovo zadnje vrijeme samo ove masine iz Cazina
TDi Power je napisao(la):eddiekimaxe imas PM
djavolica je napisao(la):Vidjeh od nedavno jos 2 ovakva Lancera na prodaju pa mi nije jasna ova maska naprijed sto je ovakva :icon_question: ja bi prvo nju mijenjala i ove obrve mozda ukinuti a branik nije bas najbolji al vise ispada kicast radi boje.Ajd polako u svakom slucaju nista sto se ne da srediti :icon_smile: Lancer je Lancer sta god on bio, jest Evo posebna prica al nekako nije to to kad se od obicnog on pravi, ljepse je samo da naginje njemu ali da se zna koje je auto ipak
eddiekimaxe je napisao(la):djavolica je napisao(la):Vidjeh od nedavno jos 2 ovakva Lancera na prodaju pa mi nije jasna ova maska naprijed sto je ovakva :icon_question: ja bi prvo nju mijenjala i ove obrve mozda ukinuti a branik nije bas najbolji al vise ispada kicast radi boje.Ajd polako u svakom slucaju nista sto se ne da srediti :icon_smile: Lancer je Lancer sta god on bio, jest Evo posebna prica al nekako nije to to kad se od obicnog on pravi, ljepse je samo da naginje njemu ali da se zna koje je auto ipak
ti oces da me rasplaces
djavolica je napisao(la):eddiekimaxe je napisao(la):djavolica je napisao(la):Vidjeh od nedavno jos 2 ovakva Lancera na prodaju pa mi nije jasna ova maska naprijed sto je ovakva :icon_question: ja bi prvo nju mijenjala i ove obrve mozda ukinuti a branik nije bas najbolji al vise ispada kicast radi boje.Ajd polako u svakom slucaju nista sto se ne da srediti :icon_smile: Lancer je Lancer sta god on bio, jest Evo posebna prica al nekako nije to to kad se od obicnog on pravi, ljepse je samo da naginje njemu ali da se zna koje je auto ipak
ti oces da me rasplaces
Zasto :icon_question::icon_confused:
Eh da, Evo je posebna prica :icon_smile: koje god generacije, svaki je odlican i auto za pozeljeti. 4G63T i sve je jasno :icon_smile: Jesi ovoga ti uvezao ili ovdje kupljen?Nisam vidjela nikad nigdje da se prodaje pa me zato interesuje...eddiekimaxe je napisao(la):djavolica je napisao(la):eddiekimaxe je napisao(la):djavolica je napisao(la):Vidjeh od nedavno jos 2 ovakva Lancera na prodaju pa mi nije jasna ova maska naprijed sto je ovakva :icon_question: ja bi prvo nju mijenjala i ove obrve mozda ukinuti a branik nije bas najbolji al vise ispada kicast radi boje.Ajd polako u svakom slucaju nista sto se ne da srediti :icon_smile: Lancer je Lancer sta god on bio, jest Evo posebna prica al nekako nije to to kad se od obicnog on pravi, ljepse je samo da naginje njemu ali da se zna koje je auto ipak
ti oces da me rasplaces
sve cu ja to raditi sl godine sa si rekla ali najvjerovatnije da cu prodati ovog a kupit EVO ili nest ludje
djavolica je napisao(la):Eh da, Evo je posebna prica :icon_smile: koje god generacije, svaki je odlican i auto za pozeljeti. 4G63T i sve je jasno :icon_smile: Jesi ovoga ti uvezao ili ovdje kupljen?Nisam vidjela nikad nigdje da se prodaje pa me zato interesuje...eddiekimaxe je napisao(la):djavolica je napisao(la):eddiekimaxe je napisao(la):djavolica je napisao(la):Vidjeh od nedavno jos 2 ovakva Lancera na prodaju pa mi nije jasna ova maska naprijed sto je ovakva :icon_question: ja bi prvo nju mijenjala i ove obrve mozda ukinuti a branik nije bas najbolji al vise ispada kicast radi boje.Ajd polako u svakom slucaju nista sto se ne da srediti :icon_smile: Lancer je Lancer sta god on bio, jest Evo posebna prica al nekako nije to to kad se od obicnog on pravi, ljepse je samo da naginje njemu ali da se zna koje je auto ipak
ti oces da me rasplaces
sve cu ja to raditi sl godine sa si rekla ali najvjerovatnije da cu prodati ovog a kupit EVO ili nest ludje