GTI 16V je napisao(la):Nexus je napisao(la):djavolica je napisao(la):Nexus je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa kad prije?Ja te jučer popdne vidjeh... :icon_confused: (mislim valjda si ti bila )
pa ja,mozda je drugi vlasnik ili vlasnica
ne znam, ja vidjeh da je plava cura vozila, onda se neka fura na nju
sigurno
Da ja sam bila jucer poslije faxa otisla da obidjem posljednji djir sa Eclipsicom... Vidjela sam i ja tebe sa tvojom Eclipsicom malo prije mosta na stupu!!!
Nexus je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa kad prije?Ja te jučer popdne vidjeh... :icon_confused: (mislim valjda si ti bila )
pa ja,mozda je drugi vlasnik ili vlasnica
Drugi vlasnik i vlasnica su prilicno stariji od Eldina i mene.. Jos uvijek nisu ni probali eclipsu da provozaju jer im je veliko i nepregledno auto pa ce se prvo steliti u garazi !!!!
Dada to je to bilo samo sam se ja morala zaglaviti u onoj koloni :icon_mad: morala na sljedeće proširenje da stanem a ti prošla.
Jao jadni autić, sad mi ga žao :icon_sad: čuj velika im i nepregledna pa šta nisu sebi yugu kupili cccc kome ta auta u ruke dođu :icon_sad: a baš je lipa nekako jučer je baš gledam iako nisam baš ljubitelj treće generacije al stvarno je lijepa sa svake strane kad se pogleda, privlači pažnju u odnosu na druga auta :icon_smile: