vladica85 je napisao(la):rijetkost u bosni mada ja vise gotivim generaciju prije ovog
e superrr.. ja sam cula da ima jedan u doboju rastavljen zuti. koji je to otpad u tesnju???Oggy je napisao(la):Ne svidjaju mi se japanci nikako, valjda sto ih nikad nisam ni vozio ... a vidio sam istog ovakvog, crvenog na otpadu u tesnju..mislim da je ovakav..ako sta zatreba od dijelova..
CoL3-99 je napisao(la):ma meni su japanci strasna auta,mitsubishi i honda
stvarno fin eclipse,fina linija
GTI 16V je napisao(la):e superrr.. ja sam cula da ima jedan u doboju rastavljen zuti. koji je to otpad u tesnju???Oggy je napisao(la):Ne svidjaju mi se japanci nikako, valjda sto ih nikad nisam ni vozio ... a vidio sam istog ovakvog, crvenog na otpadu u tesnju..mislim da je ovakav..ako sta zatreba od dijelova..
Oggy je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):e superrr.. ja sam cula da ima jedan u doboju rastavljen zuti. koji je to otpad u tesnju???Oggy je napisao(la):Ne svidjaju mi se japanci nikako, valjda sto ih nikad nisam ni vozio ... a vidio sam istog ovakvog, crvenog na otpadu u tesnju..mislim da je ovakav..ako sta zatreba od dijelova..
Atootpad "Formula"...imao sam i broj,valjda nadjem..