MICHAEL SCHUMACHER VOZI ZA F1 TIM MERCEDESA

MICHAEL SCHUMACHER VOZI ZA F1 TIM MERCEDESA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Senzacionalan comeback najboljeg vozača Formule 1 ovisi o Ferrariju

Schumacher_1.jpg


Otkako je Mercedes kupio tim Formule 1 (ovogodišnji BrownGP) govorka se da Mercedesovi šefovi žele vidjeti u vozačkoj postavi njemačke vozače. Jedan od vozača je Nico Rosberg, a drugi vozač bi trebao biti ni više ni manje nego umirovljeni Michael Schumacher. Premda su Michaela Schumachera stavljali već u druge momčadi Formule 1, sam je Schumi više puta dematirao svoj povratak, a ne zaboravimo činjenicu da se i dalje tvrdi da Ferrari svoj treći bolid ima rezerviran za Schumija. Javna je tajna da Mercedes od ulaska u Formulu 1 kao njemački bolid sa njemačkim motorom želi osvajati F1 prvenstva sa njemačkim vozačom. I premda je Michael Schumacher izašao iz sportskog inkubatora Mercedesa, svoja prvenstva u Formuli 1 osvajao je izvan te momčadi. Pojedinosti pregovora Mercedesa GP i Michael Schumachera strogo su tajni. Pregovori između Ross Browna, Michael Schumachera i izvršnog direktora Daimlera – Dietera Zetaschea počeli su na zadnjoj utrci F1 sezone u Abu Dhabiju. Izgleda da je jedina prepreka dogovora činjenica da Michael Schumacer sa Ferrarijem ima usmeni dogovor, pa će se u pregovore uključiti i Ferrarijev predsjednik Luca di Montezemolo. U Mercedesu su uvjereni u pozitivan odgovor Ferrarija, jer je to u interesu cijele Formule 1. I svemogući mag Formule 1 Bernie Eclestone smatra da bi povratak Schimija bio odličan potez za Formulu 1. Međutim dosta je onih koji govore da se zaboravlja da će Schumi iduće godine imati 41 godinu, što je za F1 puno, tu je i njegova ozljeda vrata, a pitanje je u kakvom će stanju biti novi Mercedesov bolid i da je bolje da Schumija pamtimo ovakav kakav jest, a ne da se blamira i bori u kvalifikacijama, a ne za prva mjesta na što nas je sve naučio. No, držimo se one James Bondovske izreke – Nikad ne reci nikad više!

Schumacher_2.jpg
 
Član
Ako se TATA vrati u F1, pocecu ponovo da gledam! Ako ne, taj auto sport ne postoji za mene do daljnjeg!!!
 
Član
Mrzim mercedes obožavam Šumija,obožavam ferari mrzim alonsa ako se ovo ostvari ponovo gledam f1 ;)
 
Član
Ma novinarska posla ...
Mada volio bih ga ponovo gledati ... pa makar i u Mercedesu (samo nek nije McLaren)
 
Član
Nista od toga :icon_rolleyes: Al' zanimljivo bi bilo :icon_smile:

Dok sam bio manji navio sam za ferrari pa onda par godina merc se voo pa sam preso na njih :lol: sad opet moram italijane :icon_rolleyes::lol:
 
Član
darko13 je napisao(la):
Mrzim mercedes obožavam Šumija,obožavam ferari mrzim alonsa ako se ovo ostvari ponovo gledam f1 ;)

Ne znam sta ce od ovog svega biti, ali u svakom slucaju vise ne navijam za Ferrari, odnosno navijam za Felipe Massu, a za onog drugog morona dabogda mu na svakoj utrci sabotirali motor.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top