Član
Znači Mercedes w124 300d, šestak motor, 83kw-113 KS, 93 godište 268.000 na satu. Auto je novo kupljeno u BiH, znači prva registracija vozila je odrađena u BiH krajem 93'. Široka lajsna, boja je neka crna perla, od opreme ima klimu, air bag, krom paket, el. podizače naprijed, el. retrovizor, daljinsko sa centralnom, naslonjač za ruku naprijed i nazad, naslonjači za galvu nazad i el. obaranje istih, svjetlo u dnu vrata, presvlake rađene po mjeri pola platno pola eko-koža, alu felge sa ljetnim gumama i zimske na čeličarama. Auto je imalo ugrađen fabrički alarm, al ga je neko od predhodnih vlaskika naravno izvadio, :icon_cry: ostali senzori i mjesto gdje je bila lampica.
Nemam nekih posebnih planova, prvenstveno iz razloga što je ovo porodično auto, a drugo zato što nije auto za nekog tuninga. Ima par stvari što se tiče izgleda koje ću uradit, kao npr. imam u planu skinut široke lajsne i na novo ih prefarbat, pošto su primjetno oštećene i osvježit felge i možda zatamnit štope ako ne nađem org. fabričke zatamnjene. Volim ovu liniju koju ima w124, i da imam svoja primanja da je auto 100% moje uradio bi mu 500E look jer to auto volim nenormalno. :icon_smile:
Nemam nekih posebnih planova, prvenstveno iz razloga što je ovo porodično auto, a drugo zato što nije auto za nekog tuninga. Ima par stvari što se tiče izgleda koje ću uradit, kao npr. imam u planu skinut široke lajsne i na novo ih prefarbat, pošto su primjetno oštećene i osvježit felge i možda zatamnit štope ako ne nađem org. fabričke zatamnjene. Volim ovu liniju koju ima w124, i da imam svoja primanja da je auto 100% moje uradio bi mu 500E look jer to auto volim nenormalno. :icon_smile: