tomislav_amg Član 11.05.2013 #77 Nesto se i radilo :icon_biggrin: Auto je i malo spusteno i stavljeni su distaceri naprijed i nazad Jos na registraciju iduci tjedan i to je to :icon_smile:
Nesto se i radilo :icon_biggrin: Auto je i malo spusteno i stavljeni su distaceri naprijed i nazad Jos na registraciju iduci tjedan i to je to :icon_smile:
Jurke Član 11.05.2013 #78 Stvarno odlična minika, nemogu je se nagledat. :icon_eek: Eto prijatelju sad kad se registrira, puno sreće i puno pređenih kilometara bez kvarova.
Stvarno odlična minika, nemogu je se nagledat. :icon_eek: Eto prijatelju sad kad se registrira, puno sreće i puno pređenih kilometara bez kvarova.
AnDel Član 12.05.2013 #81 prelijep, kako je ocuvan , svaka cast tako mercedes treba da izgleda a ne ko kakav opel hrdjavi kakva je vecina sada
prelijep, kako je ocuvan , svaka cast tako mercedes treba da izgleda a ne ko kakav opel hrdjavi kakva je vecina sada
Skrabo Član 04.04.2014 #83 Auto vidio , provozao se , ekstra , za svoje godine , vrh , izgled i pojava za 10 , drago mi je sto smo se upoznali
Auto vidio , provozao se , ekstra , za svoje godine , vrh , izgled i pojava za 10 , drago mi je sto smo se upoznali
tomislav_amg Član 05.04.2014 #84 Hvala, i meni je drago da smo se upoznali ja na "garazu" skroz zaboravio pa ce biti update za koji dan
Hvala, i meni je drago da smo se upoznali ja na "garazu" skroz zaboravio pa ce biti update za koji dan