Član
Lak u jako losem stanju. Puno ogrebotina od pranja, parnica i rupica od kamecica koje su nekvalitetno zapunjavane farbom... Cak je bilo na nekim mjestima farbano obicnim crnim sprejom u limenci... Cilj je bio ukloniti ogrebotine i sjajem skrenuti paznju od dubokih parnica i rupica od kamencica i ostalih mana na laku... Krajnji rezultat je jako dobar kao sto je i vlasnik svojim odusevljenjem pokazao...
Pa da krenemo, auto po dolasku:
Kako je auto dovezen predvece u pranju i gliniranje me uhvatio mrak pa nisam htjeo slikati, samo sam uslikao mako kako radi Korrosol:
Kada se auto dobro osusio preko noci ujutro je sljedio tapeing i prvi test kombinacija pasti i spuzvi. Ispostavilo se da je lak tvrd i isao sam kombinacijom Menzerna FG400 i zuti Hex-Logic pad:
Hauba nakon poliranja grubom pastom:
Vrata prije:
Vrata nakon grube:
50:50
Nakon grube sam se odlucio za kombinaciju Menzerne SF4000 i bijelog Hex-Logic pada:
Door Selfie
Fusso dark:
I nekoliko zavrsnih fotki:
Pa da krenemo, auto po dolasku:
Kako je auto dovezen predvece u pranju i gliniranje me uhvatio mrak pa nisam htjeo slikati, samo sam uslikao mako kako radi Korrosol:
Kada se auto dobro osusio preko noci ujutro je sljedio tapeing i prvi test kombinacija pasti i spuzvi. Ispostavilo se da je lak tvrd i isao sam kombinacijom Menzerna FG400 i zuti Hex-Logic pad:
Hauba nakon poliranja grubom pastom:
Vrata prije:
Vrata nakon grube:
50:50
Nakon grube sam se odlucio za kombinaciju Menzerne SF4000 i bijelog Hex-Logic pada:
Door Selfie
Fusso dark:
I nekoliko zavrsnih fotki: