Nije losa ova Alfa 1.9 JTD,registrovana do 12-og extra.Ako je kupim moram paziti kako vozim,razlika je preci iz Golfa 1 u Alfu
Nema auta na kojem neces izgubiti. S tim sto ce za fiata u startu manje platiti. I jedna vrlo bitna cinjenica u bosni je da mozes fiata ostaviti otkljucanog nece ga niko ukrasti a golfa ce ti odnijeti i ako stavis hudini zeder multlock...sve skupa.Jarane Audi A6 nije skup, skupo ga je imat i nebi ga preporučio nikom ko nema minimalno 1000 plate,
Fiat-a lično ja nebi nikad, tu ćeš najviše izgubit ako ga nekad odlučiš prodat,,, (ali ih ima dobrih)
Golf je idealan da ga voziš, modifikuješ, lahko održavaš...
Renault Clio sa 1.2 16v ili 1.5dci odličan,
A od auta sa velikom kilometražom treba bježat (u koliko ne znamo ko ga je vozio)
I odlično bi bilo auto sa ispunjenom servisnom knjigom....
Ovo je samo moje mišljenje..... EDIT*
Nema auta na kojem neces izgubiti. S tim sto ce za fiata u startu manje platiti. I jedna vrlo bitna cinjenica u bosni je da mozes fiata ostaviti otkljucanog nece ga niko ukrasti a golfa ce ti odnijeti i ako stavis hudini zeder multlock...sve skupa.
Nisam jos nikakvo auto kupovo,gledo sam neke alfe na "piku".Na slikama extra a uzivo druga prica.Kupovacu samo kod provjerenog covjeka koga ikoliko poznajem.Audi a6 jes fin i vjerujem da je uzivanje voziti ga,ali sto kazes skupo odrzavanje.Jarane Audi A6 nije skup, skupo ga je imat i nebi ga preporučio nikom ko nema minimalno 1000 plate,
Fiat-a lično ja nebi nikad, tu ćeš najviše izgubit ako ga nekad odlučiš prodat,,, (ali ih ima dobrih)
Golf je idealan da ga voziš, modifikuješ, lahko održavaš...
Renault Clio sa 1.2 16v ili 1.5dci odličan,
A od auta sa velikom kilometražom treba bježat (u koliko ne znamo ko ga je vozio)
I odlično bi bilo auto sa ispunjenom servisnom knjigom....
Ovo je samo moje mišljenje..... EDIT*
Visi ako ne odrazavas...ja samo mogu reci u tri godine sto sam imao stila bio sam prezadovoljan.Slažem se u potpunosti, ali često vidim ove fiate čak 2000-2003,4 godište a guma stoji ko da si je samo prislonio na auto, i samo kod fiata malo malo vidiš ispod im nešto visi.... To je dovoljno razloga da ih ne volim...