addo Član 07.01.2008 #6 Ne stoji njemu ovaj spojler nazad nikako! Ali pitajte R-Cat ona ga je vjerovatno vidjela u Nurnbergu, jer su te table!
Ne stoji njemu ovaj spojler nazad nikako! Ali pitajte R-Cat ona ga je vjerovatno vidjela u Nurnbergu, jer su te table!
RCat Član 07.01.2008 #7 addo je napisao(la): Ne stoji njemu ovaj spojler nazad nikako! Ali pitajte R-Cat ona ga je vjerovatno vidjela u Nurnbergu, jer su te table! Kliknite za proširenje... Jest iz Nürnberga, ali ga ja nigdje nevidjeh na cestama.. bas cu od sada pratiti.. i handy drzati pripravan za sliku *g* edit: a spoiler mu stoji pfuibaaaaah... niposto! neide "solidno" auto bas tako sredjivati.. ne stoji vanjski tuning sa spoilerima bas svakom autu
addo je napisao(la): Ne stoji njemu ovaj spojler nazad nikako! Ali pitajte R-Cat ona ga je vjerovatno vidjela u Nurnbergu, jer su te table! Kliknite za proširenje... Jest iz Nürnberga, ali ga ja nigdje nevidjeh na cestama.. bas cu od sada pratiti.. i handy drzati pripravan za sliku *g* edit: a spoiler mu stoji pfuibaaaaah... niposto! neide "solidno" auto bas tako sredjivati.. ne stoji vanjski tuning sa spoilerima bas svakom autu
addo Član 07.01.2008 #8 Pa za takav tuning tu su japanci mada i tu ima svacega sto se meni ne svidja ali sasvim bi dobro znao kako bi sebi jednog sredio!
Pa za takav tuning tu su japanci mada i tu ima svacega sto se meni ne svidja ali sasvim bi dobro znao kako bi sebi jednog sredio!
tibor987 Član 07.01.2008 #9 sve ostalo super, ali zadnje krilo mu ne stoji nikako...manji decentniji bi bio super kao recimo kod audija rs-ovki...
sve ostalo super, ali zadnje krilo mu ne stoji nikako...manji decentniji bi bio super kao recimo kod audija rs-ovki...