mercedes 300ce

mercedes 300ce

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
hvala I MECKA NE IDE NA PRODAJU TRENUTNO uspio sam da se izvucem plava svijetla su xenoni a sto se tice redizajna mecke necu da trpam te dijelove oridjidji je oridjidji fele imam 16 kao polirane malo zzzatvorene od mecku naravno ma polako ja sam ozenjen covjek ima i preci stvari od auta ...xenoni ,parking senzori ,cd becker jvc navigacija nije mp3. ukratko jos

evo tockova od mog tenka samo ih malo treba ispolirati

MTR

Član
super stroj :cool::cool::cool:
moji u Njemackoj su imali 124-ku 1995 godina sa ubacenim 3.2 motorom 24V , jao brate kako je to govno islo , 5 brzina automatik ...... uh od tada mi je ostala na srcu , extra stroj

Član
ma nista sve oridjidji mozda nekad malo stakla zatamnim ali samo malo mozda 10% nista vise mora prvo da se dovede u stanje ima packi malo je sjediste poderano i tako neke sitnice

Član
Pa eto za pocetak vracanja u originalnost stavi mu njegove stopke, ove od facelifta jedino fino izgledaju kada je na njemu i gepek od iste serije... najbolji je kada je stock, pogotovo ova varijanta...
One sa narandzastim poljima nekako odrzavaju čar originalnog mercedesa, njegovu nedostiznost. Ides iz njega i gledas onu oborenu liniju zadnjeg stakla, za uzdisajem primecujes da je kupe... ovo je jace od mene, mnogo volim ovaj model! ;)

Felge fino ispoliraj, namontiraj i kotrljaj zvezdu sa ponosom!

Prelep ti je autic!

steta sto nije 24V :icon_twisted:

ugl. kratko i jasno , moj san , nema ljepseg mercedesa , jedino nekad monoblokice da mu nabacis i to je to , extra je ;)

Član
sto se tice komentara hvala svima ali ja volim kao i svi vi da radim od svog auta sta zelim i kako hocu svaki predlog cu da saslusam nikad neznam svako ima neku pametnu..moja mecka ima plin pa tako i da ne trosi nesto pretjerano mislim u parama al u plinu uh nedaj boze da je benzin tolkiko

Član
ove mercedesove felne obavezno... inace je predobra ;)

moj komsija u Bg ima neku limited edition, mislim da nije samo naljepnica, jer je savrsen...i cuva ga bas...

Član
cedic je napisao(la):
u mene drug ima isto 124 coupe 300e 24v.raketa auto.al ga prodaje radi potrosnje

daj mi broj i slike tog merce 24 ventila kupea mozxe

merc je ljudi na prodaju moze i zamijena neka trea mi vece auto

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.