Član
Da Pristina a 02 je jer ga jos nisam preveoSuper ti to radis
malo off topic
Jesi prištevac, jer vidim 02 (Mitrovica)? Zadnju godinu dana sam proveo na KS, pa sam vam upratio tablice
Da Pristina a 02 je jer ga jos nisam preveoSuper ti to radis
malo off topic
Jesi prištevac, jer vidim 02 (Mitrovica)? Zadnju godinu dana sam proveo na KS, pa sam vam upratio tablice
To 7 mm igra itekako ulogu. Kod mene ne doduse w126 i imao sam sirene celicne felge koje su bile blizu amortizera i svako puno motanje volana je strugalo od amortizer. Zbog toga ako nista 5-10mm distance stavi jer se guma moze ostrugat sa unutarnje strane pa je mozes bacit..Da felne su od W140 i ne kacu na amortizer nego na prednji branik a od amortizera ima nekih 5 do 7mm mozda i nije problem a sto se tice branika njega skidam i sa sajbnama ga pomerim za nekoliko milimetara max napred kolko da ne kvari liniju i profil gume od 50 treba da pasuje
ne verujem da je neki problem mala distanca od amortizera
Kod mene nije problem guma ona nije blizu nego rub od felne je blizu, a pri punom motanju ponekad i 195/15 gume znaju na dodirnu amortizer, ne bih diztancere jer puno ispadnu tockovi...To 7 mm igra itekako ulogu. Kod mene ne doduse w126 i imao sam sirene celicne felge koje su bile blizu amortizera i svako puno motanje volana je strugalo od amortizer. Zbog toga ako nista 5-10mm distance stavi jer se guma moze ostrugat sa unutarnje strane pa je mozes bacit..
5 milimetara nista ne znaci tocku jer ti ionako neces spustati auto a 99% da ce ti ukloniti to struganje. Pokusaj ne kostaju puno 5mm distanceri a mislim da ce ti i tvoji sarafi pasovatiKod mene nije problem guma ona nije blizu nego rub od felne je blizu, a pri punom motanju ponekad i 195/15 gume znaju na dodirnu amortizer, ne bih diztancere jer puno ispadnu tockovi...
Jos se dvoumim jer kola se voze svaki dan 2000km mesecno, moram da mu kupim nove gume za leto ne bih distancere a neznam da li vredi reskirati bez njih?5 milimetara nista ne znaci tocku jer ti ionako neces spustati auto a 99% da ce ti ukloniti to struganje. Pokusaj ne kostaju puno 5mm distanceri a mislim da ce ti i tvoji sarafi pasovati