kula307 Član 21.04.2012 #106 Upravo tako ,tu radim.Juce sam je dobio i jos je nisam postavio,pa slobodno navrati da je probas mislim da ce dobro izgledati...
Upravo tako ,tu radim.Juce sam je dobio i jos je nisam postavio,pa slobodno navrati da je probas mislim da ce dobro izgledati...
mario_vts Član 26.04.2012 #107 kula307 je napisao(la): Upravo tako ,tu radim.Juce sam je dobio i jos je nisam postavio,pa slobodno navrati da je probas mislim da ce dobro izgledati... Kliknite za proširenje... vazi navratim jedan dan! evo malo novih slika! potrudio sam se malo da poslikam na kraju je izaslo nekih 200komada! i samo sam ovih par ubacio!
kula307 je napisao(la): Upravo tako ,tu radim.Juce sam je dobio i jos je nisam postavio,pa slobodno navrati da je probas mislim da ce dobro izgledati... Kliknite za proširenje... vazi navratim jedan dan! evo malo novih slika! potrudio sam se malo da poslikam na kraju je izaslo nekih 200komada! i samo sam ovih par ubacio!
mario_vts Član 26.04.2012 #110 superbenzema9 je napisao(la): Autic ti je zvijer ! Svaka cast ! Kliknite za proširenje... thx cTERZAr je napisao(la): Bas he dobar,po mom ukusu,svaka cast Kliknite za proširenje... znaci imamo isti ukus hehe samo mi je ova slika nekako posebna!
superbenzema9 je napisao(la): Autic ti je zvijer ! Svaka cast ! Kliknite za proširenje... thx cTERZAr je napisao(la): Bas he dobar,po mom ukusu,svaka cast Kliknite za proširenje... znaci imamo isti ukus hehe samo mi je ova slika nekako posebna!
kula307 Član 26.04.2012 #112 I Nicolas Sarkozy bi ostavio onu svoju trebu zbog ovakvog auta. Svaka cast.
mario_vts Član 27.04.2012 #113 cTERZAr je napisao(la): Odlicna,za desktop na komp,imamo za sad sto je uradjeno,he Kliknite za proširenje... e pa kako se ja toga ne sjeti! a neku glupost za desktop imam! svaka cast! hihihi bas je sjela!!! kula307 je napisao(la): I Nicolas Sarkozy bi ostavio onu svoju trebu zbog ovakvog auta. Svaka cast. Kliknite za proširenje... hahaha ma njemu treba sta za off roada!
cTERZAr je napisao(la): Odlicna,za desktop na komp,imamo za sad sto je uradjeno,he Kliknite za proširenje... e pa kako se ja toga ne sjeti! a neku glupost za desktop imam! svaka cast! hihihi bas je sjela!!! kula307 je napisao(la): I Nicolas Sarkozy bi ostavio onu svoju trebu zbog ovakvog auta. Svaka cast. Kliknite za proširenje... hahaha ma njemu treba sta za off roada!