Član
Evo ima oko pola godine da sam kupio megana i bez obzira sto me je na pocetku malo zaj... i sto sam prvih 5 dana bio po majstorima(nista strasno) sad je sve ok...i prezadovoljan sam autom.
[attachment=9920]
[attachment=9921]
[attachment=9922]
Posto sam se za njega iskeshirao i trenutno sam nezaposlen nisam imao bas nesto love za tuning pa sam samo radio lagane stvari koje sam mogao sam uraditi, pa evo da vidim vase misljenje o svemu...
[attachment=9926]
[attachment=9927]
[attachment=9928]
Aluminijski okvir za tablicu
Kociona kljesta, stope, poklopac motora i retrovizore u crvenu boju, jos su mi ostale steke samo
[attachment=9925]
Bocni zmigavac i sredisnju konzolu u crno, s tim da sam pravio mjenjac i rucnu u crnoj eko kozi...sam :icon_smile:
[attachment=9923]
Ubacio woofer i pojacalo kenwood i radio mp3 sony
S tim da sam pravio novi pod za voofer i presvlacio ga...
[attachment=9924]
Nije nesto ulozeno ali eto, malo sam se zaj...pa da podjelim s vama
Imam puno toga u planu jos ali o tom po tom, kad nadjem posao...do tada ce da bude ovakav kakav je sad...
[attachment=9920]
[attachment=9921]
[attachment=9922]
Posto sam se za njega iskeshirao i trenutno sam nezaposlen nisam imao bas nesto love za tuning pa sam samo radio lagane stvari koje sam mogao sam uraditi, pa evo da vidim vase misljenje o svemu...
[attachment=9926]
[attachment=9927]
[attachment=9928]
Aluminijski okvir za tablicu
Kociona kljesta, stope, poklopac motora i retrovizore u crvenu boju, jos su mi ostale steke samo
[attachment=9925]
Bocni zmigavac i sredisnju konzolu u crno, s tim da sam pravio mjenjac i rucnu u crnoj eko kozi...sam :icon_smile:
[attachment=9923]
Ubacio woofer i pojacalo kenwood i radio mp3 sony
S tim da sam pravio novi pod za voofer i presvlacio ga...
[attachment=9924]
Nije nesto ulozeno ali eto, malo sam se zaj...pa da podjelim s vama
Imam puno toga u planu jos ali o tom po tom, kad nadjem posao...do tada ce da bude ovakav kakav je sad...